'Samen bouwen van klein naar groots'

Onze kernwaarden:

"Veiligheid, verantwoordelijkheid en samen leren"

Maak kennis met Basisschool De Kleine Weide in Oijen

Basisschool De Kleine Weide is een kleinschalige school in het dorp Oijen. 

Wij nemen onze kernwaarden als uitgangspunt voor ons onderwijs; samen met de kinderen ervoor zorgen dat wij ons verantwoordelijk voelen, binnen een veilige school, waar we samen leren. Met onze kernwaarden geven we invulling aan ons onderwijs. SWPBS (School Wide Positive Behavior Support) helpt ons hierbij. Klik hier voor meer informatie. Ieder kind kansrijk in de wereld

Onze school hoort bij Filios Scholengroep. Elke 4 jaar maken we samen met de andere scholen van het bestuur een koersplan. In dat koersplan staat wie we zijn, wat we belangrijk vinden en waar we de komende jaren met elkaar aan werken. De kern van het koersplan 2023-2027 is: ieder kind een kansrijke toekomst bieden door goed onderwijs. Je vindt het nieuwe koersplan op deze website. Ouders en medewerkers zijn betrokken bij het ontwikkelen van het koersplan via de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad.

 

De beloftes en ambities van het koersplan zijn ook voor onze school belangrijk. Wij gebruiken ze als basis voor ons schoolplan.