MUSAKISA Päätöskonsertti 8.5

Päätöskonsertti keskiviikkona 8.5 Tampereen uudella Tavara-asemalla  klo 12.30-14. Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen tapahtumaan yllä olevasta painikkeesta!

Tavara-aseman osoite: Ratapihankatu 23 , 33100 TampereKolmatta kertaa järjestettävä Musakisa luovuttaa lavan nuorille biisintekijöille. Tampereen ja ympäristökuntien peruskoulujen oppilaat ja lukioiden opiskelijat osallistuvat kilpaan itse säveltämillään ja sanoittamillaan kappaleilla. Kilpailuun voi osallistua myös intrumentaalikappaleella. Raati valitsee suosikkinsa loppukilpailuun, jossa kappaleista äänitetään studioversiot. Musakisa huipentuu elävän yleisön edessä päätöskonsertissa 8.5. 2024 Tampereen uudella Tavara-asemalla. Konsertti lähetetään suorana koulujen koulukanavalla


Kilpailuun sopii mikä tahansa tamperelaisen peruskoulun oppilaan tai lukion opiskelijan tai ryhmän kokonaan itse säveltämä ja sanoittama kappale. Valmiiseen runoon tehtyjä sävellyksiä tai sävellykseen tehtyä tekstiä ei huolita mukaan. Kilpailuun voi osallistua myös intrumentaalikappaleella.


Peruskoululaiset ja lukiolaiset kilpailevat omissa sarjoissaan. Voittajat valitaan yleisöäänestyksen ja raadin arvioiden perusteella.


Demojen tekninen toteutus yritetään järjestäjän puolesta pitää niin vapaamuotoisena kuin mahdollista. Joku laulaa yksin puhelimelle, toinen äänittää koko bändin huolellisesti kotistudiossaan. Raatimme ei kuitenkaan lankea studioteknologiseen kimallukseen, vaan arvioi biisit sellaisina kuin ne ovat. Tärkeintä on, että biisistä saa selvän. Kappale kannattaa tietenkin harjoitella mahdollisimman hyvin ennen äänitystä!Päätöskonsertin sijainti kartallaJulisteen suunnitellut: Pyry Urhonen