INFO

Mikä juttu?


Kilpailun ideana on sanoittaa ja säveltää oma ennen julkaisematon kappale. Kilpailuun voi osallista myös instrumentaalikappalleella. Tavoiteena on kannustaa lapsia ja nuoria omaa ilmaisuun ja tuomaan esille osaamistaan. Kilpailu on tarkoitettu peruskoulun oppilaille ja lukion opiskelijoille. 

 

 Sävellyksestä luodaan kuunneltava demo, jonka pohjalta jatkokehittelyyn valitaan 10 kappaletta ja niistä tehdään äänite ja livetallenne. Tallenteet julkaistaan kaupungin mediakanaville ja niitä arvioivat niin yleisö kuin raatikin.

 

 Kilpailu päättyy 8.5. Tampereen Tavara-asemalla järjestettävään konserttiin, jossa voittanut tai voittaneet kappaleet esitetään. Voittannesta kappaleesta luodaan musiikkivideo, joka voidaan jakaa laajemmallekin yleisöille verkkoalustoilla.


Kenelle?Kilpailu on tarkoitettu kaikille tamperelaisille ja ympäristökuntien peruskoulu- ja lukioikäisille lapsille ja nuorille.

 

 Kilpailuun voi osallistua yksin tai työryhmänä esimerkiksi bändinä. Teoksen sanoittaja ja säveltäjä tulee kuitenkin nimetä. Kilpailuun voi osallistua myös nimimerkillä, mutta kilpailun järjestäjien tulee tietää, kuka nimimerkin takana on. Nimimerkkiä käytetään teoksen julkisessa yhteydessä.

 

 Kilpailun järjestää Tampereen kaupunki yhdessä ympäristökuntien kanssa ja kilpailun vastuuhenkilöt löytyvät alla olevista yhteystiedoista.