ADVOCATEN-

KANTOOR 

DRESSCHERS

rechtsgebieden

Advocatenkantoor Dresschers staat u onder meer op de volgende rechtsgebieden bij:


Echtscheiding, in gezamenlijk overleg / mediation


Een scheiding gaat meestal gepaard met veel emoties en onzekerheid. Dan is het fijn als u als u iemand heeft die objectief naar de situatie kijkt en u een eerlijk en betrokken advies geeft over de te nemen stappen. De alimentatie wordt op uw verzoek berekend. Advocatenkantoor Dresschers in Brunssum ondersteunt u gedurende het hele proces als alimentatie advocaat. Als u dat wilt, verzorgen we ook de echtscheidingsbemiddeling in een mediation-setting met uw (ex-)partner.

Erfrecht

Lukt het niet om met uw mede-erfgenamen een verdeling te maken, wenst u hiervoor een procedure op te starten en heeft u dus een erfrecht advocaat nodig? Advocatenkantoor Dresschers heeft ruime ervaring in erfrechtelijke procedures. 

Arbeidsrecht

Wilt uw werkgever u ontslaan? Of heeft u als ondernemer geen andere keus meer dan werknemers te ontslaan? Advocatenkantoor Dresschers bespreekt met u de mogelijkheden van een ontslag en de gevolgen daarvan.

Huurrecht

Heeft u problemen met uw verhuurder of uw huurder? Incasso van huurtermijnen is een veel voorkomende zaak. Moet een bedrijfsruimte of een woning worden ontruimd? Advocatenkantoor Dresschers adviseert en procedeert hierin op basis van lange ervaring.

Incasso en schadeclaims

Heeft u recht op geld maar betaalt de schuldenaar niet meer? Neem met ons contact op voor de incasso van het verschuldigde. Heeft u schade geleden? We berekenen en onderbouwen samen met u de schade en helpen u om de schade vergoed te krijgen.