ADVOCATEN-

KANTOOR 

DRESSCHERS

welkom!

Advocaat bij onder meer familiezaken, scheidingen, arbeidsrecht en erfrecht.

Zoekt u een advocaat in Limburg, de regio Parkstad, Heerlen-Brunssum-Beekdaelen? Advocatenkantoor Dresschers is een allround advocatenkantoor dat zich de afgelopen 25 jaar met name heeft gericht op civiel recht, met name personen- en familierecht, echtscheidingen, alimentaties, erfrecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso's en schadeclaims. Wij hanteren redelijke tarieven tegen een hoge inzet om uw kwestie tot een goed eind te brengen. Dat kan in overleg, mediation of door een procedure.

Heeft u een advocaat nodig of wilt u weten of een advocaat u kan helpen? Een vast inloopspreekuur hebben we niet. Wel kunt u altijd bij ons terecht voor een gratis intakegesprek na telefonische afspraak. Bel: +31 45 564 04 14. Dan weet u zeker dat we persoonlijke aandacht aan uw zaak kunnen besteden.

Binnen onze civielrechtelijke activiteiten hebben wij in het bijzonder ervaring met echtscheidingen. Bij scheidingen bieden wij ook bemiddeling als mediation aan tussen de partners, waardoor de gevolgen van de scheiding in goed overleg worden geregeld.

Advocatenkantoor Dresschers is een veelzijdig advocatenkantoor. Wij werken voor particulieren en ook voor zakelijke klanten en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in heel Limburg. 

Of het nu gaat om echtscheidingsbemiddeling of u bent op zoek naar bijvoorbeeld een alimentatie advocaat of een erfrecht advocaat, wij staan voor u klaar. 

Het is net dat beetje extra dat Advocatenkantoor Dresschers uniek maakt. We werken oplossingsgericht en houden daarbij het persoonlijke belang van de betrokkenen in het oog, zonder het objectieve overzicht te verliezen.

De Advocaat

Mr. Hein Dresschers heeft rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en Universität Trier in Duitsland en is ruim 30 jaren advocaat. Hij beheerst meerdere talen waaronder Engels en Duits en hij staat vaker Engelstalige en Duitstalige cliënten bij.

Mr. Hein Dresschers: “Een ware raadsman wil ik voor een cliënt zijn. Ik vind het belangrijk met een cliënt mee te denken en, als dat nodig is, met een betere oplossing te komen dan waarom in eerste instantie door de cliënt is verzocht. Ik neem mijn werk te serieus om mensen alleen maar naar de mond te praten. In overleg met mijn cliënt vinden we altijd een passende oplossing en strategie."  

Wij nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren, en presenteren u vervolgens de beste oplossing, ook als dat een oplossing is die u misschien zelf niet meteen voor ogen had. 

U heeft een vaste contactpersoon die zich persoonlijk voor u inzet. De advocaat die het dossier voorbereidt, is ook de advocaat die samen met u de zitting bij de rechter bijwoont.  Iedere zaak is uniek, dus ook de methode waarmee we uw zaak benaderen. En dat kan ook hard tegen hard zijn. Het is onze kracht om te kunnen inschatten of dat nodig is.

Advocaat Mr. Hein Dresschers has vast experience in working with international end English and German speaking clients, and as a lawyer/advocaat with greater than 25 years of experience in civil litigation providing solutions to clients with international backgrounds.

Kosten

Advocatenkantoor Dresschers is werkzaam onder de dekking van rechtsbijstandsverzekeringen en ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging geheten). Of u hiervoor in aanmerking komt wordt bij de intake besproken.

Als u niet in aanmerking komt voor vergoeding van advocaat- en procedurekosten door een verzekering of een toevoeging, zal Advocatenkantoor Dresschers vooraf duidelijke afspraken met u maken. Wij hanteren redelijke tarieven. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis.

Inhoud van de opdracht

Opdrachten worden alleen schriftelijk geaccepteerd. Op verzoek worden gegevens over de AVG, de inhoud van de concept-opdrachtbevestiging en daarvan deel uitmakende klachten- en waarnemingsregeling toegezonden.

Rechtsgebiedenregister en Raad voor Rechtsbijstand

In het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten staan de specialisaties Algemene Praktijk, Personen- en familierecht en Arbeidsrecht geregistreerd. Elk jaar wordt voldaan aan de voor deze registratie verplichte educatie.

Advocatenkantoor Dresschers is bij de Raad voor Rechtsbijstand geregistreerd op basis van het High Trust-label.