DARRERES INFORMACIONS

01/07/2022 CODIS INNOVAMAT

Com ja sabeu, el curs que ve utilitzarem un nou programa per a l'aprenentatge de les matemàtiques: INNOVAMAT. El material per aquest programa s'ha de comprar online a la web https://innovamat.com/ca/codi abans del 31 de juliol de 2022. El material comprat fins el 31 de juliol s'enviarà a l'escola abans de l'inici del proper curs. Les comandes realitzades a partir d'aquesta data s'enviaran als vostres domicilis amb un cost d'enviament addicional.

Cada curs té el seu codi. Per accedir als codis clicau aquí!

16/06/2022 AJUTS DE MENJADOR CURS 2022-2023

Benvolgudes famílies,

Des del dia 20 de juny i fins els 30 de juny es podran sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2022-2023 per a l'alumnat dels centres públics.

Vos adjuntam una presentació amb tota la informació resumida: https://bit.ly/3OAdbof

Per a dur la documentació pertinent demanau cita telefonant al centre al 📞971610096

Podeu descarregar l'annex 2 clicant AQUÍ.

Per a més consultes i dubtes telefonau al centre, 971610096


Aquest és l'enllaç de la pàgina web del Servei de Comunitat educativa on trobareu tota la informació: https://www.caib.es/sites/serveidecomunitateducativa/ca/ajuts_de_menjador_curs_2022-2023/

Presentació ajuts menjador 2223

10/06/2022 CONTE 4t A

07/06/2022 LLISTES DE PUNTUACIÓ PROVISIONAL ESCOLARITZACIÓ

En aquesta adreça podreu veure la puntuació i els centres que heu sol·licitat:

https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/consulta_resultat_del_proces-25569/

Si la puntuació no fos correcta tendreu 3 dies hàbils, a partir del dia següent a la publicació de la puntuació (fins dia 10 de juny), per tramitar una reclamació en el centre de 1a opció. En el cas de tràmits autenticats podeu utilitzar el tràmit de reclamacions que tendreu a la pestanya de sol·licituds.


La puntuació definitiva surt dia 22 de juny i a partir de dia 23 de juny i fins el 30 es farà la matriculació. Els documents per dur a la matriculació estaran penjats a la web a partir de dia 20 de juny.

31/05/2022 CELEBRACIÓ DIA DEL LLIBRE 2022

Per a celebrar el Dia del Llibre al nostre centre es varen fer, entre d'altres coses, teatres, una diada de contacontes i un divertit photocall a la biblioteca de la nostra escola. Vos deixam algunes imatges ben divertides!

Webp.net-gifmaker (3).gif

CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER L'ALUMNAT AMB NECESSITATS ESPECÍFIQUES DE SUPORT EDUCATIU (NESE) 2022-2023

Benvolgudes famílies,

Vos informam que en data de dia 18 de maig de 2022 s'ha publicat al BOE l'extracte de la Resolució de la convocatòria de les ajudes per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu (NESE) per al curs acadèmic 2022-2023, convocades pel Ministeri d'educació i Formació Professional.

No hi ha canvis a la convocatòria respecte als anys anteriors, simplement s’ha ampliat el termini per sol·licitar-les, aquest comença el 19 de maig i finalitza el 30 de setembre de 2022.

Com cada any, les sol·licituds s’han d’emplenar via telemàtica a través de la seu electrònica del Ministeri d’Educació i Formació professional:

Trobareu les instruccions per sol·licitar la beca a la pàgina web del Servei de Comunitat Educativa i en el portal «Becas de Educación»:

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al correu electrònic beques@dgpice.caib.es


PRESENTACIÓ DIGITAL PORTES OBERTES

SORTEIG RELLOTGES VIATGE D'ESTUDIS

Aquest és el resultat del sorteig dels 5 rellotges digitals per al viatge d'estudis de 6è:

 • 4202

 • 1329

 • 2325

 • 4421

 • 3097

ORGANITZACIÓ NOVA NORMALITAT

Demà, 16 de març, ja començam a posar en marxa la nova organització del centre!

Avui menjador ja funciona com els altres cursos, ja dinam tots a dins el menjador.

Demà matinera també ja serà a dins la biblioteca i ludoteca, com antigament.

Els usuaris de matinera heu d'entrar pel carrer de ca l'Amet on hi ha l'intèrfon.

Teniu tot detallat al canva!

Nova normalitat (2).pdf

ANUNCI LICITACIÓ SERVEI DE MENJADOR

Vos volem comunicar que l'empresa UNSOMNIT S.L. acaba el contracte amb el nostre centre aquest curs. És per això que s'ha publicat a la plataforma de contractació (www.contrataciondelestado.es) el concurs públic per a l'adjudicació del menjador del nostre centre educatiu per el curs 2022-2023. Hi podreu trobar tota la informació necessària sobre el concurs públic de l'any 2022.

El número d'expedient és: 2022/284

Tipus de contracte: Servei

Si qualque persona física o jurídica estigués interessada, disposa fins al 9 d'abril de 2022 a les 14:00h per presentar oferta, la qual ha de ser únicament per via electrònica, i per la qual, necessita disposar de signatura digital.

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I DIA DE LA DONA TREBALLADORA

Avui, 8 de Març, és el Dia Internacional de la Dona i Dia de la Dona Treballadora.


Al dia a dia de les nostres aules, a la nostra escola, fomentam que les nines i els nins trïin allò que vulguin fer i ser sense que els condicioni el gènere. Al llarg de la història, i encara a molts de llocs del món, les dones no poden accedir a l'educació, formació i al món laboral per raó de gènere.


Perquè som la meitat de la població mundial, perquè la cura, cuidar, es conjuga en femení i en masculí, perquè una mateixa acció es jutja diferent segons el gènere, en molts de casos i per molts de motius més, celebram el Dia de la Dona.


Amb exposicions sobre les dones de les nostres vides, murals, dinàmiques sobre què ens agradaria ser, contes, lectures, narracions, etc., feim visible el que no ho ha estat durant massa temps i fomentam que pugui ser.


Feliç dia de la Dona!


BALLS DE CARNAVAL A L'ESCOLA

Hem fet un petit espectacle de carnaval a l'escola. Tant a infantil com a primària hem sortit al pati per mostrar les disfresses fetes i els balls preparats. Vos compartim els balls per a que els pugueu veure!

BALL 3 anys A

Taurons (3A).mp4

BALL 3 anys B

Elefants 1 (3B).MOV

BALL 3 anys C

Pilotes 1 (3C).MOV

BALL 4 anys A

Dimonis 1 (4A).mov

BALL 4 anys B

Cavallers 1 (4B).MOV

BALL 5 anys A

Papallones 1 (5A).MOV

BALL 5 anys B

Egipcis 1 (5B).MOV

BALL 5 anys C

Astronautes 1 (5C).MOV

BALL 1r

ball 1rs.mp4

BALL 2n

ball 2ns.mp4

BALL 3r A

ball 3r A.mp4

BALL 3r B

ball 3r B.mp4

BALL 4t

ball 4ts.mp4

BALL 4t

macarena 4ts.mp4

BALL

ball 5è.mp4

BALL

ball 6è.mp4

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I LA NINA EN LA CIÈNCIA

Avui es celebra el Dia internacional de la Dona i la Nina en la ciència.

Al llarg de la Història hi ha hagut moltes dones científiques a les quals no se'ls ha reconegut la seva gran tasca pel fet de ser dones. A la nostra escola fomentam que les nines i els nins trïin allò que vulguin ser sense que els condicioni el gènere, perquè TOTES i TOTS som capaços i podem aconseguir els nostres propòsits.


Com podeu veure a les imatges, al dia a dia de les nostres aules comptam amb científiques actives a dia d'avui que ens ajuden a conèixer, investigar i comprendre el món que ens envolta. No ens oblidam, tampoc, de les científiques que ja no hi són, però que han desenvolupat una recerca, investigació i treball fonamental en diferents camps científics, a la majoria de les quals, la Història no els ha donat el merescut reconeixement.


Per totes les dones de ciència que varen ser, són i seran, feliç dia! Moltes gràcies per la vostra tasca!

MASCARETES A L'EXTERIOR

Benvolgudes famílies,


A partir del proper dijous, 10 de febrer, deixarà de ser obligatori fer ús de la mascareta als espais exteriors, la qual cosa es farà extensiva als patis i espais exteriors dels centres educatius.


Aquesta esperada notícia implica, a la nostra escola, aquests canvis de funcionament:


 • ENTRADES I SORTIDES: Recomanam seguir amb la mascareta posada tant a les entrades com a les sortides encara que es facin a l’exterior. Així l’alumnat ja entra dins l’escola amb la mascareta posada i evitam riscos al ser un moment de petites aglomeracions.


 • PATIS: Quan som al pati ens podem llevar la mascareta i guardar-la dins la bosseta/necesser. És important recordar que per anar al bany ens haurem de col·locar la mascareta una altra vegada, així com per sortir i entrar del pati.


És recomanable que l’alumnat dugui alguna bosseta/estoig (o un cordó per dur-la penjada al coll) per poder guardar la mascareta durant l’estona d’esplai per evitar perdre-la. També és necessari continuar duent una mascareta de recanvi.


 • ACTIVITATS FORA L’AULA I SORTIDES: Les activitats que es facin fora l’aula amb el grup classe poden dur-se a terme sense mascareta.


 • MENJADOR: Al pati del menjador tampoc serà ja necessari dur la mascareta. Sí que s’haurà de posar si es vol fer ús dels banys i entrar dins l’edifici.


Les tutories informaran a l’alumnat d’aquests canvis. Celebram aquesta bona notícia que esperàvem de fa temps, però, a la vegada, demanam prudència i responsabilitat de tothom per poder seguir amb la bona organització duita fins ara.


Moltes gràcies,


Equip directiu.

ÍNDEX ISEC DEL CENTRE

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana tot l'alumnat d'Educació Primària durà a casa un qüestionari per omplir i retornar al centre. És l’índex ISEC (índex socioeconòmic i cultural). Adjuntam una circular explicativa de la Conselleria d’Educació i Formació Professional.

Aquest índex servirà a l’Administració Educativa per prendre decisions en el moment d’adoptar mesures i dissenyar actuacions que fomentin la millora de la qualitat i equitat en l’educació en els centres educatius de les Illes Balears.

Hi ha una circular per alumne/a. Si teniu dos o més infants a primària n'haureu de fer un per a cada un d'ells/es. És molt important que el retorneu al més aviat possible.

Els dos pares o tutors legals l'han de respondre conjuntament o bé, el qüestionari s'adreçarà al tutor legal que convisqui el major temps amb l'alumne.

És molt important que el retorneu al més aviat possible. Si teniu alguna dificultat o necessitat podeu contactar amb els tutors o tutores dels vostres fills/es.

circular isec famílies.pdf

ENTREGA DE REGALS PER PART DE L'AFA

Aquesta setmana l'AFA del centre ha passat per l'escola a fer entrega de jocs destinats a cada aula.

Des del centre estam molt contents d'aquests regals.

Segur que s'aprofitaran molt!

ECONOMIA CENTRE


El passat dia 26 de gener el Consell Escolar va aprovar els comptes de gestió de 2021 i el pressupost per l'any 2022.

Vos compartim la presentació amb els comptes de gestió del 2021 i el pressupost del 2022 amb les explicacions pertinents.

EXPLICACIÓ ECONOMIA 2022 WEB

QUÈ ÉS EL CONSELL ESCOLAR?

Què és el Consell Escolar 21-22

ORGANITZACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 21-22

extraescolars 21-22

LLISTATS PROVISIONALS AJUTS DE MENJADOR

ajuts menj socioec provisional_rotated.pdf
ajuts menj prov transport_rotated.pdf

MOTIUS SOCIOECONÒMICS

MOTIUS TRANSPORT

Teniu fins els proper dia 1 d'octubre per a presentar al·legacions a secretaria. Demanau cita per telèfon al 971610096

INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

circular famílies extraescolars.pdf

INICI DE CURS 21-22

AJUTS DE MENJADOR 21-22

Benvolgudes famílies,

Des del dia 6 de setembre fins el dia 17 de setembre es poden sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2021-2022 per a l'alumnat dels centres públics.


Per a dur la documentació pertinent heu de demanar cita telefonant al centre al 📞971610096

Vos adjuntam una presentació amb tota la informació resumida: https://bit.ly/2SDaEhK

Per a més consultes i dubtes telefonau al centre, 971610096


Aquest és l'enllaç de la pàgina web del Servei de Comunitat educativa: http://www.caib.es/sites/serveidecomunitateducativa/ca/ajuts_individualitzats_de_menjador_novetat/

LLISTAT DE LLIBRES I APORTACIÓ PER A MATERIAL CURS 2021-2022

LLISTAT LLIBRES CURS 2021-2022

LLISTAT LLIBRES REVISAT 2122.pngEl dimecres 8 de setembre, de 16h a 20h, la llibreria DRAC MÀGIC vendrà els llibres no reutilitzables al pati de l'escola. L’alumnat del CEIP Gabriel Comas i Ribas gaudirà d'un 15% de descompte sobre el PVP marcat per la llibreria. Així mateix podran gaudir del 5% de descompte sobre qualsevol compra a la llibreria al llarg de l'any.


LLIBRERIA DRAC MÀGIC: C/ Jeroni Antich, 1 07003 Palma

Horari: dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h. Dissabtes de 10h a 14h.

Telèfon: 971712717


Podeu reservar-los!

APORTACIÓ PER A MATERIAL CURS 2021-2022

imatge aportacions 21-22.png

- Acordat en Consell Escolar.

- Aquesta aportació inclou tot el material fungible que s’empra durant el curs: llapis, gomes, quaderns, carpetes, estoig, material projectes d’aula, material de tallers, material per a les especialitats, material informàtic bàsic, agenda escolar (3r, 4t, 5è i 6è) i material per a projectes de centre.

- A P4 i P5 es fa un material propi per anglès que té un cost d’11€ i es suma a l’aportació per a material (TOTAL → 96€).

- A 1r i 2n es fa un material propi per anglès que té un cost d’10€ i es suma a l’aportació per a material (TOTAL → 85€).

- Per a l’alumnat de primària el centre comprarà els llibres reutilitzables, llicències digitals, material de robòtica i material didàctic innovador triats en claustre i que està finançat pel Programa de Finançament de llibres de text i material didàctic de la Conselleria d’Educació i Universitat.

- El llibres no reutilitzables les compraran les famílies on considerin.

Vos recordam com fer l’aportació:


 • Si teniu compte a CAIXABANK:

 • Banca online: accediu al portal amb les vostres credencials, anau a pagaments, secció altres pagaments, seleccionar fer un pagament a tercers, introduir els 7 darrers dígits del codi de barres, comprovar i validar, sortirà el concepte i import i a remitent introduim el nom i llinatges del vostre fill/a.

 • A través del caixer amb el codi de barres proporcionat. El codi de barres s’ha d’imprimir o també es pot fer duent-lo a la pantalla del mòbil.

 • Des de qualsevol altra entitat:

 • Transferència online al compte: ES23 2100 0785 2102 0000 3954

 • A través del caixer de Caixabank amb qualsevol targeta (no fa falta que sigui de Caixabank, pot ser de qualsevol altra entitat) mitjançant el codi de barres pertinent que vos adjuntam. El codi de barres s’ha d’imprimir o també es pot fer duent-lo a la pantalla del mòbil.


Les famílies amb dificultats econòmiques cal que, dins el mes de setembre, es posin en contacte amb la direcció/secretaria del centre per cercar vies per realitzar l’aportació de manera escalonada.

EXPLICACIÓ APORTACIONS FAMÍLIES 21-22

MUSEU VIRTUAL GABRIEL COMAS I RIBAS

Benvolgudes famílies,

Si clicau el següent enllaç, Museu Virtual Gabriel Comas i Ribas, podreu veure les obres d'art que ha preparat amb molt entusiasme l'alumnat de la nostra escola.

Esperam que vos agradi!


⬇️ Visita virtual al centre ⬇️

4. Annex 4, protocolo d'actuació sospita, cas COVID19, 31 ago i 1 set 2020.pdf