DARRERES INFORMACIONS

25/11/2022 DIA INTERNACIONAL DE L'ELIMINACIÓ DE LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

A la nostra escola ens sumam a aquesta diada fent diferents activitats al llarg d’aquesta setmana:

- Anàlisi i comentaris d’algunes cançons com la de Rozalén Una puerta violeta.

- Fer entre tot un grup, una escala de prevenció de la violència masclista perquè la violència, no és només física.

- Parlar sobre per què serveixen les nostres mans, quines paraules no ens agrada que ens diguin i quines sí, etc.

- Parlar sobre les germanes Mirabal i sobre el símbol de les ales.

- Enriquir la nostra biblioteca de centre amb contes que ens acostin a aquesta temàtica. D’aquesta manera, tenim personatges referents com na Clementina, na Ratolina, n’Elenita o na Raquel, que fugen davant una situació de menyspreu, anul·lació, deixar de fer coses per agradar als altres, etc. En fugir a través de la porta violeta, descobreixen nous camins i persones que no els impedeixen ser qui volen. També hem conegut altres personatges, que davant una situació de violència, actuen en defensa de la persona afectada.

Seguim fent 25N cada dia!!!


#25N#diadelanoviolènciamasclista#nomessíéssí#ensvolemvivesilliures

20221128_094526.gif

18/11/2022 CANDIDATURES FAMÍLIES CONSELL ESCOLAR

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu aquest curs hi ha eleccions per a renovar les famílies que formen part del Consell Escolar i que vos representen. Volem donar les gràcies a les candidatures presentades.

Vos informam que sortiran elegides dues persones que seran les que vos representaran al Consell Escolar.

Aquestes són les 3 persones candidates: CANDIDATURES

04/10/2022 ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR CURS 22-23

Benvolgudes famílies,

Aquest curs hi ha eleccions per a renovar les famílies que formen part del Consell Escolar i que vos representen.

Per a poder dur a terme aquestes eleccions s'ha de formalitzar una Junta Electoral. Aquesta es farà per sorteig públic el proper dia 5 d'octubre a les 14h a la secretaria del centre d'entre tots els components del cens. Estarà format pel director, 1 mestre/a i 1 pare/mare.

El dia 7 d'octubre es constituirà la Junta Electoral que té com a funcions aprovar els cens, el calendari electoral, els models de sobres i paperetes per a les eleccions resoldre les reclamacions que es presentin, proclamar els candidats, sortejar els membres de la mesa electoral, i proclamar els candidats electes.

Convidam als pares i mares a presentar les seves candidatures per a ser els representants de les famílies al Consell Escolar.

Amb aquest enllaç podreu saber què és el Consell Escolar.

27/09/2022 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 22-23

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS -2223-.pdf

12/09/2022 FORMULARI INSCRIPCIÓ AFA (ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES D'ALUMNES)

PARTICIPAR DE LA COMUNITAT EDUCATIVA DEL TEU FILL/A AMB UN SOL "CLICK"!

L'associació de famílies d'alumnes (AFA) de l'escola d’Esporles és la plataforma sobre la qual s'organitzen les diferents formes de participació que es generen comunitàriament des de les famílies.

L'AFA s'encarrega d'organitzar l'escola de Pasqua, l'escola d'estiu, la festa final de curs, les extraescolars, l'escola de famílies, activitats per Nadal i per les festes de Sant Pere; de participar al Consell Escolar i altres espais de la comunitat educativa; de finançar material per les aules i els regals de sisè; d'informar i comunicar a les famílies mitjançant les famílies enllaç i les xarxes socials... entre d'altres actuacions. Però per poder seguir treballant per a contribuir en l'educació dels nostres fills i filles necessitem famílies sòcies!!

La quota d'inscripció és de 25 euros per família i el pagament es fa per domiciliació bancària.

Per participar de l'AFA només has d'emplenar el següent formulari . Fes un click!:

09/09/2022 NOTA INFORMATIVA PREU MENJADOR NOVA EMPRESA MENJADOR

Vos adjuntam una nova informativa de la nova empresa que gestionarà el menjador escolar, COMENSALS MENJADORS ESCOLARS S.L., referent al preu del servei per a usuaris fixes i per a volanders.


Per a qualsevol dubte o aclariment posau-vos en contacte amb l'empresa al telèfon 971769031 o al correu electrònic info@comensals.com

Nota informativa preu CEIP Gabriel Comas i Ribas curs 22-23.pdf

07/09/2022 INFORMACIONS PRINCIPI DE CURS (MENJADOR I ESCOLA MATINERA)

Benvolgudes famílies,

Està a punt de començar un nou curs, aquest ja sí sense restriccions per motiu de la COVID. Estam molt contents per això i per poder tornar a gaudir de la normalitat que ens mereixem. El proper dia 12 de setembre començam amb el servei d'escola matinera i el servei de menjador actius.

Per aquest curs tenim novetats al menjador. Per concurs públic, la nova empresa empresa que gestionarà el servei de menjador és COMENSALS MENJADORS ESCOLARS S.L. Us podeu inscriure online a la mateixa pàgina web. Això suposarà alguns canvis en el funcionament però no en la qualitat del menjar ja que es seguirà elaborant a la cuina del nostre centre.

L'escola matinera també comença el dilluns 12 de setembre amb l'horari habitual, de 7.30h a 9h. En aquest enllaç podreu trobar la informació per a poder inscriure els vostres fills i filles.

06/09/2022 LLISTAT PROVISIONAL AJUTS DE MENJADOR

Adjuntam els llistat provisional de puntuació del ajuts de menjador per al curs 2022-2023. El període de reclamacions va des del dia 06/09/2022 fins el dia 15/09/2022. Recordau que necessitau el CODI de sol·licitud per a poder comprovar la puntuació ja que per protecció de dades no surten els noms.

ENLLAÇ LLISTAT PER MOTIUS SOCIOECONÒMICS

ENLLAÇ LLISTAT PER MOTIUS DE DESPLAÇAMENT

01/07/2022 CODIS INNOVAMAT

Com ja sabeu, el curs que ve utilitzarem un nou programa per a l'aprenentatge de les matemàtiques: INNOVAMAT. El material per aquest programa s'ha de comprar online a la web https://innovamat.com/ca/codi abans del 31 de juliol de 2022. El material comprat fins el 31 de juliol s'enviarà a l'escola abans de l'inici del proper curs. Les comandes realitzades a partir d'aquesta data s'enviaran als vostres domicilis amb un cost d'enviament addicional.

Cada curs té el seu codi. Per accedir als codis clicau aquí!

CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER L'ALUMNAT AMB NECESSITATS ESPECÍFIQUES DE SUPORT EDUCATIU (NESE) 2022-2023

Benvolgudes famílies,

Vos informam que en data de dia 18 de maig de 2022 s'ha publicat al BOE l'extracte de la Resolució de la convocatòria de les ajudes per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu (NESE) per al curs acadèmic 2022-2023, convocades pel Ministeri d'educació i Formació Professional.

No hi ha canvis a la convocatòria respecte als anys anteriors, simplement s’ha ampliat el termini per sol·licitar-les, aquest comença el 19 de maig i finalitza el 30 de setembre de 2022.

Com cada any, les sol·licituds s’han d’emplenar via telemàtica a través de la seu electrònica del Ministeri d’Educació i Formació professional:

Trobareu les instruccions per sol·licitar la beca a la pàgina web del Servei de Comunitat Educativa i en el portal «Becas de Educación»:

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al correu electrònic beques@dgpice.caib.es


ECONOMIA CENTRE


El passat dia 26 de gener el Consell Escolar va aprovar els comptes de gestió de 2021 i el pressupost per l'any 2022.

Vos compartim la presentació amb els comptes de gestió del 2021 i el pressupost del 2022 amb les explicacions pertinents.

EXPLICACIÓ ECONOMIA 2022 WEB

QUÈ ÉS EL CONSELL ESCOLAR?

Què és el Consell Escolar 21-22

Menjador

Escola matinera

De 7:30h a 9h