DARRERES INFORMACIONS

El claustre del CEIP Gabriel Comas i Ribas lamenta profundament el traspàs del nostre estimat company Eloy Sanz, referent de moltes generacions d'infants de la nostra escola, així com de companys de professió.

Volem expressar el nostre més sincer condol a la seva família.

Descansi en pau.

Sempre et recordarem Eloy.


QUÈ ÉS EL CONSELL ESCOLAR?

Què és el Consell Escolar 21-22

ORGANITZACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 21-22

extraescolars 21-22

LLISTATS PROVISIONALS AJUTS DE MENJADOR

ajuts menj socioec provisional_rotated.pdf
ajuts menj prov transport_rotated.pdf

MOTIUS SOCIOECONÒMICS

MOTIUS TRANSPORT

Teniu fins els proper dia 1 d'octubre per a presentar al·legacions a secretaria. Demanau cita per telèfon al 971610096

INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

circular famílies extraescolars.pdf

INICI DE CURS 21-22

AJUTS DE MENJADOR 21-22

Benvolgudes famílies,

Des del dia 6 de setembre fins el dia 17 de setembre es poden sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2021-2022 per a l'alumnat dels centres públics.


Per a dur la documentació pertinent heu de demanar cita telefonant al centre al 📞971610096

Vos adjuntam una presentació amb tota la informació resumida: https://bit.ly/2SDaEhK

Per a més consultes i dubtes telefonau al centre, 971610096


Aquest és l'enllaç de la pàgina web del Servei de Comunitat educativa: http://www.caib.es/sites/serveidecomunitateducativa/ca/ajuts_individualitzats_de_menjador_novetat/

LLISTAT DE LLIBRES I APORTACIÓ PER A MATERIAL CURS 2021-2022

LLISTAT LLIBRES CURS 2021-2022

LLISTAT LLIBRES REVISAT 2122.pngEl dimecres 8 de setembre, de 16h a 20h, la llibreria DRAC MÀGIC vendrà els llibres no reutilitzables al pati de l'escola. L’alumnat del CEIP Gabriel Comas i Ribas gaudirà d'un 15% de descompte sobre el PVP marcat per la llibreria. Així mateix podran gaudir del 5% de descompte sobre qualsevol compra a la llibreria al llarg de l'any.


LLIBRERIA DRAC MÀGIC: C/ Jeroni Antich, 1 07003 Palma

Horari: dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h. Dissabtes de 10h a 14h.

Telèfon: 971712717


Podeu reservar-los!

APORTACIÓ PER A MATERIAL CURS 2021-2022

imatge aportacions 21-22.png

- Acordat en Consell Escolar.

- Aquesta aportació inclou tot el material fungible que s’empra durant el curs: llapis, gomes, quaderns, carpetes, estoig, material projectes d’aula, material de tallers, material per a les especialitats, material informàtic bàsic, agenda escolar (3r, 4t, 5è i 6è) i material per a projectes de centre.

- A P4 i P5 es fa un material propi per anglès que té un cost d’11€ i es suma a l’aportació per a material (TOTAL → 96€).

- A 1r i 2n es fa un material propi per anglès que té un cost d’10€ i es suma a l’aportació per a material (TOTAL → 85€).

- Per a l’alumnat de primària el centre comprarà els llibres reutilitzables, llicències digitals, material de robòtica i material didàctic innovador triats en claustre i que està finançat pel Programa de Finançament de llibres de text i material didàctic de la Conselleria d’Educació i Universitat.

- El llibres no reutilitzables les compraran les famílies on considerin.

Vos recordam com fer l’aportació:


  • Si teniu compte a CAIXABANK:

  • Banca online: accediu al portal amb les vostres credencials, anau a pagaments, secció altres pagaments, seleccionar fer un pagament a tercers, introduir els 7 darrers dígits del codi de barres, comprovar i validar, sortirà el concepte i import i a remitent introduim el nom i llinatges del vostre fill/a.

  • A través del caixer amb el codi de barres proporcionat. El codi de barres s’ha d’imprimir o també es pot fer duent-lo a la pantalla del mòbil.

  • Des de qualsevol altra entitat:

  • Transferència online al compte: ES23 2100 0785 2102 0000 3954

  • A través del caixer de Caixabank amb qualsevol targeta (no fa falta que sigui de Caixabank, pot ser de qualsevol altra entitat) mitjançant el codi de barres pertinent que vos adjuntam. El codi de barres s’ha d’imprimir o també es pot fer duent-lo a la pantalla del mòbil.


Les famílies amb dificultats econòmiques cal que, dins el mes de setembre, es posin en contacte amb la direcció/secretaria del centre per cercar vies per realitzar l’aportació de manera escalonada.

EXPLICACIÓ APORTACIONS FAMÍLIES 21-22

MUSEU VIRTUAL GABRIEL COMAS I RIBAS

Benvolgudes famílies,

Si clicau el següent enllaç, Museu Virtual Gabriel Comas i Ribas, podreu veure les obres d'art que ha preparat amb molt entusiasme l'alumnat de la nostra escola.

Esperam que vos agradi!


⬇️ Visita virtual al centre ⬇️

4. Annex 4, protocolo d'actuació sospita, cas COVID19, 31 ago i 1 set 2020.pdf

De 7:30h a 9h

Pink Cute Chic Vintage 90s definitivo.mp4