CEIP CAN MISSES

InstagramFacebookTwitterLinkEmail

Benvinguts a la pàgina web de l'escola Can Misses

"L'ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor"

Howard G. Hendricks

Benvinguts a la nova pàgina web del CEIP Can Misses!

Estem emocionats de presentar el nostre nou espai en línia on podran trobar tota la informació rellevant sobre la nostra escola, així com mantenir-se actualitzats sobre les últimes notícies i esdeveniments.

La nostra pàgina web ha estat dissenyada per a brindar una experiència fàcil i amigable per a tots els membres de la nostra comunitat educativa. Des d’aquí, podran accedir a recursos i eines útils, comunicar-se amb el personal escolar, i participar de la vida del centre en línia.

Ens enorgulleix ser part d’una escola tan dedicada a brindar una educació de qualitat als nostres estudiants, i estem ansiosos per continuar enfortint la nostra comunitat a través d’aquesta nova pàgina web.

🌟 Explora el nostre lloc web i descobreix tot el que la nostra escola té per a oferir-te!

Dia de la Pau ’23

El Dia Internacional de la Pau es va celebrar amb gran èxit a la nostra escola. Els estudiants, mestres i pares de família es van unir per a donar suport a causes solidàries i promoure la pau.

L’activitat principal va ser una carrera solidària, on tots van participar amb entusiasme i dedicació.

 A més, es va dur a terme un esmorzar solidari amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

Per a finalitzar, es va presentar un petit concert en viu amb la participació dels alumnes amb música per a divertir-nos i ballar, en el qual es va poder gaudir d’un ambient d’harmonia i unió.

Gràcies a la col·laboració de tots, aquest Dia Internacional de la Pau va ser un èxit i una mostra de com junts podem fer una diferència positiva en el món.

Voldríem agrair també a totes les famílies que van voler acompanyar-nos en aquest acte que cada vegada és més bonic i representatiu.