Commplaza 

Communicate with Care

Wie zijn wij

Wij zijn een organisatie die Internet, TV en Telefoniediensten (ITT) aan bedrijven en -met name- zorgorganisaties biedt. Wij werken samen met de grote Internet providers in Nederland, o.a. KPN en Ziggo. We bieden niet alleen de professionele diensten voor werknemers en verzorgenden, maar ook Internet, TV en Telefonie voor de cliënten van zorginstellingen. Niet alleen de techniek, maar ook de administratieve rompslomp die komt kijken bij het aanvragen en in rekening brengen van deze ITT diensten aan de cliënten verzorgen wij. 

Wat doen we

Voor de gemiddelde consument in Nederland is Internet, TV en Telefonie de gewoonste zaak van de wereld. Een telefoontje naar een provider is voldoende om een aanvraag in behandeling te nemen. Maar zo eenvoudig is dat niet voor een zorginstelling. Zo'n aanvraag voor een individuele cliënt kan alleen als deze cliënt ook een meterkast heeft. Alleen dán kan deze worden aangesloten op het netwerk van een provider.  Maar wat als de cliënten geen meterkast hebben en alleen zijn aangesloten op een eigen intern netwerk van de organisatie? In zo'n geval bieden wij uitkomst. 

Hoe doen we dat

Allereerst zorgen we ervoor dat elke locatie van uw organisatie wordt ontsloten met internet. Het maakt niet uit of het gaat om een campus of om een locatie ergens in een woonwijk of in het buitengebied. We zorgen ervoor dat er een verbinding komt met voldoende capaciteit. Soms kan dat het meest efficiënt via glas of koper. Soms is coax of draadloos de beste oplossing. En in sommige gevallen heeft u al een verbinding die wij kunnen gebruiken.

Daarnaast zorgen we voor een gedegen administratie van de verbindingen naar al uw gemeenschappelijke ruimten (huiskamers)  en wooneenheden. Als die verbindingen er niet zijn kunnen wij ze verzorgen. Als ze er wél zijn nemen we ze op in onze administratie. Voor elke kamer of appartement kunt u dan op elk moment een aanvraag doen voor Internet, TV en/of Telefoon.

Hoe helpen we

We bieden een online tool waarmee u op elk moment een dienst kunt aanvragen voor een bepaalde kamer. Als de kamer al is voorzien van apparatuur is de dienst binnen 1-2 dagen operationeel. Als de apparatuur nog niet aanwezig is wordt die opgestuurd. Aansluiten is plug-and-play. Daarmee is de dienst in alle gevallen binnen 5 werkdagen opgeleverd. Opzegtermijn van een dienst is één maand.

Elke maand sturen we twee facturen naar de organisatie: één met alle diensten die worden afgenomen in de gemeenschappelijke ruimten en één met alle diensten die worden afgeleverd bij cliënten.

Wat bieden we

Hoewel het 'scheiden van wonen en zorg' een heel heldere splitsing lijkt bestaat er voor veel zorginstellingen een grijs gebied. Internet, TV en Telefoon zijn voor cliënten een geaccepteerd normaal verschijnsel. Maar toch is er vaak vanuit verzorgenden en bewindvoerders behoefte aan aangepaste diensten, juist in relatie met de zorg. Bijvoorbeeld het toestaan van internettoegang tussen 's ochtends 7 uur en 's avonds 10 uur. Of het filteren van toegang tot bepaalde websites of telefoonnummers. Of het individueel aanpassen van TV kanalen. Dat alles kan worden aangegeven in onze online tool. 

Wat brengen we in rekening

Commplaza biedt niet alleen aantrekkelijke tarieven maar ook de mogelijkheid de tarieven bij de clienten in rekening te brengen. De tarieven per cliënt of per gemeenschappelijke kamer zijn vaak lager dan de kosten die gemaakt zouden worden bij een individuele aansluiting bij een provider. Afhankelijk van de aanwezige eigen infrastructuur zal uiteraard éénmalig een bedrag in rekening worden gebracht om het netwerk geschikt te maken voor deze dienst. Daarvoor kunnen we voor u een offerte maken.

Contact

Bent u geinteresseerd in onze dienstverlening, neem dan contact op met het formulier elders op de site

© 2019 Commplaza BV