CRÒNICA

El juvenil A del Peralada s’emporta el derbi contra el Figueres

Un gol de David Agramunt permet als xampanyers situar-se tercers a la classificació

Arnau Gimbernat Carbó i Marc Borrat Sánchez

9-10-2022 | 20:46

Foto de l'estadi municipal de Vilatenim

Aquesta tarda el Peralada ha guanyat 1-0 contra el Figueres, a l‘estadi municipal de Vilatenim. El derbi ha estat molt igualat des de l’inici. L’equip local ha fet un travesser i ha tingut diverses ocasions clares de gol. Tot i així, el porter del Peralada, Pau Carbó, s’ha mostrat segur i no han aconseguit encaixar cap gol. D’altra banda, els d’Enric Giménez, han tingut poca presència a l’àrea de l’equip contrari però malgrat això, han sentenciat el partit just abans d’arribar al temps de descans. David Agramunt només ha hagut de tocar la pilota després d’un gran centre d’Ian Gonzalez, perquè acabes al fons de la porteria. A la segona part, els canvis fets per part dels dos equips, s’han notat al camp. Hi ha hagut un canvi en el rumb del partit i ara era el Figueres qui dominava amb la possessió de pilota. Però amb múltiples aturades de Dani Reategui el club xampanyer ha pogut aconseguir la segona porteria imbatuda de la temporada. Ara bé, els xampanyers han fet un pal amb una excel·lent jugada de Guillem Abad, on s’ha desmarcat dels defenses i ha xutat. Finalment, el Peralada FC s’ha endut els tres punts.

Entrevista post partit a Martí Villen, capità del Juvenil A del Peralada CF:

• Felicitats Martí, segona victoria consecutiva i us emporteu el derbi, com us sentiu?

• Merci, doncs molt contents i orgullosos del gran treball de l’equip, davant d’un gran Figueres.

• Després d’una magnífica primera part del equip, a la segona part el Figueres us ha tret la posesió, que us ha passat?

• Com ja he dit el Figueres és un equipàs, i després del nostre gol abans del descans ells a la segona han sortir a tope i en has aconseguit dominar més la pilota.