't Schoolke Oud-Waterschei

Op maat van elk kind!

Welkom !

Het team van basisschool 't Schoolke in  Oud-Waterschei heet je welkom.

In nauw overleg met ouders willen we een warme wijkschool zijn, waar kinderen zich goed voelen, zodat ze goed kunnen leren en alle kansen krijgen om hun talenten maximaal te ontplooien.  

Wij zijn een school waar leerlingen en leerkrachten samen school maken: mee denken, mee helpen, mee doen... elk leerlingentalent komt mee aan zet!

We zijn gelegen in een groene, goed bereikbare en verkeersarme buurt in de nabijheid van het Thorpark. 

Bekijk onze foto's, ontdek onze activiteiten en volg de laatste nieuwtjes in onze school

Klik hierboven op Facebook of Instagram en volg onze pagina's!

Interesse of vragen?

Aarzel niet en contacteer ons!


089/38.12.87

info@bsow.be

directie@bsow.be


Wij informeren u met veel plezier en nodigen u graag uit voor een bezoekje! Kom zeker eens kennismaken en de sfeer opsnuiven in onze school.


Meer info over inschrijven? Klik hier.

Wie zijn wij?

’t Schoolke staat voor een goede sfeer. Iedereen voelt zich graag thuis op school. We draaien de neuzen in dezelfde richting, door goed voor elkaar te zorgen. We kiezen voor eerlijkheid, beleefdheid, respect en vriendschap.

’t Schoolke staat voor leren. Leren is onze belangrijkste taak. Hier op school krijgen we heel wat fijne kansen en uitdagingen. Ieder heeft zijn eigen ritme en mogelijkheden. Het is ook belangrijk om geduld te hebben met elkaar en elkaar aan te moedigen.

’t Schoolke staat voor moed. Als het eens wat minder gaat, is het fijn als er anderen zijn die je moed inspreken om toch door te zetten. We willen ook oog hebben voor kinderen die het wat moeilijker hebben en hen extra complimentjes geven.

’t Schoolke staat voor waardering. Laten we elkaars talenten en inzet waarderen en bewonderen. Iedereen wil het goeddoen. Iedereen is bijzonder en hoort erbij.

’t Schoolke staat voor vriendschap. Goede vrienden zijn erg belangrijk. Samen met onze beste vrienden beleven we de gekste dingen. Laten we goed voor onze vrienden zorgen en het voor elkaar opnemen als het nodig is.

’t Schoolke staat voor vreugde. We beleven heel wat toffe dingen op school. We willen ons inzetten om anderen blij te maken, door bijvoorbeeld elkaar eens onverwacht te verrassen.

’t Schoolke staat voor geloof. Ergens in geloven geeft je hoop en vreugde. Dit is zo belangrijk. Laten we in elkaar geloven, want iedereen op onze school wil er graag bijhoren.

Studiekeuze secundair onderwijs voor het zesde leerjaar: 

Neem een kijkje op wegwijsinhetsecundaironderwijs.be

Poster digitaal.pdf