#3ALTIS A CASA

ELS 3ALTIS ENS ENVIEN COSES...

La Israe ha començat a fer un diari personal on explica coses sobre perquè no podem anar a l'escola, què fa aquests dies a casa, com està... Creiem que és una molt bona iniciativa per escriure una mica cada dia i a la vegada perquè quan tot hagi passat, tindrà un bon recull d'experiències d'aquesta situació tan excepcional que ens ha tocat viure. Quan passi tot això i puguem tornar a l'escola, ens agradaria molt que ens l'ensenyessis!

La Iman també està molt activa i ens ha fet arribar una imatge amb totes les seves creacions. Gràcies Iman, nosaltres també estem segurs de que tot anirà bé!

La Catalina ha fet 9 anys! Ho ha celebrat ben acompanyada de la seva família i amb un pastís molt especial. Desitgem que siguis molt feliç i no perdis mai aquest somriure i aquesta alegria que ens encomanes a tots els que estem al teu costat. Per molts anys!

La Isabella que és molt creativa ha dissenyat una pista de cotxes xulíssima i l'ha construït amb materials reciclats. Ens agrada molt! Per altra banda ens explica que aprofita cada dia per llegir i fer una mica de matemàtiques. Continua així!

El Kevin aquests dies ha aprofitat per cuinar amb la seva família i ens ha fet arribar aquestes fotografies. Fa molt bona pinta!

L'Ainhoa també ens ha enviat un dibuix.... amb tants ànims segur que tot anirà bé

La Isabella, la Catalina, l'Alma, el Ioan i el Kevin ens han enviat dibuixos donant-nos molts anims per tothom.

Moltes gràcies 3altis, són uns dibuixos fantàstics.

El Ioan ens ha enviat un correu electrònic explicant-nos que ha participat en una iniciativa molt bonica. Ha enviat un correu a l'hospital de Reus per animar a les persones malaltes. Ens ha deixat l'enllaç per si algú més s'anima a participar-ne.

Endavant amb aquests bones iniciatives i us recordem que des del correu 3altis@baltasarsegu.cat hem començat a recollir dibuixos, missatges i cartes per les persones que es troben a les residències d'avis de Valls i aquests dies no poden rebre visites. Pensem que aquests petits gestos poden alegrar el dia de moltes persones. Esperem la vostra participació!


Gràcies Ioan!

La Isabella, la Catalina i l'Ainhoa fan una vídeo conferència. També han convidat a una amiga de la Isabella que viu a Argentina i que aquests dies també es troba confinada a causa del Coronavirus.

WhatsApp Video 2020-03-24 at 16.47.20.mp4

La Isabella ens ha enviat un vídeo amb un experiment que es diu "Fluid no newtonià".

El voleu veure?


WhatsApp Video 2020-03-24 at 16.45.54.mp4

Necessitareu:

- Maicena o farina de blat de moro

- Aigua

- Bol d'aigua Mireu-lo i animeu-vos a fer-lo.

La Beatrice està feta tota una artista! Mireu quina obra més bonica ens ha enviat! Moltes gràcies, veure aquest mar tan blau, ple de peixos de colors ens ha alegrat el dia!

60667786540__4627873E-7523-4835-BB87-669367C836DD.MOV

El Mario ens ha enviat una foto i un video fent feina. El voleu veure???


El Marcos ens ha enviat un vídeo saludant-nos i explicant-nos que està bé. Ens ha dit un ocellet que té moltes ganes de treballar i que està aprofitant aquests dies per realitzar alguna de les propostes que us hem explicat i per repassar alguns dels conceptes treballats a l'escola. També ens ha enviat l'experiment que ha fet seguint les instruccions de la Mireia i la veritat és que hem vist molt clarament perquè és tan important rentar-nos bé les mans amb sabó.

Vídeo.mov
Vídeo_1.mov

El Joan aquests dies ha estat fent el campanar de Valls amb cartró. Ens ha agradat moltíssim i ens ha fet molta il·lusió veure't i saber que estàs bé.

Moltes gràcies Joan i animeu-vos tots a enviar-nos coses!

La Isabella ens ha enviat unes imatges pintant amb aquarel·les i intentant posar una mica de color a aquests dies. També ens explica que està bé i ens envia molts records per tots vosaltres!

IMG_0762.MOV
VID_20200318_135435.mp4

Benvinguts

Hola Baltis!

Com ja sabeu a causa del Coronavirus ens haurem de quedar uns dies a casa i així, entre tots, evitar la propagació de la malaltia.

Per això, aquests dies haurem de prendre una mica de paciència i buscar noves maneres per gaudir dels temps que passem a casa acompanyats de la nostra família. Des de l'escola hem creat aquest espai per ajudar-vos a combatre aquests dies de confinament d'una manera més divertida i sobretot sentint-nos una mica més a prop uns dels altres.

Com veureu a la part superior hi ha diferents pestanyes que agrupen les propostes per temàtiques. Us animem a anar-les realitzant i al mateix temps us proposem que aneu compatint algunes de les coses del vostre dia a dia en aquest espai. Podeu fer-ho a través d'escrits, dibuixos, imatges, vídeos, cançons... En farem un recull a l'adreça electrònica 3altis@baltasarsegu.cat i ho anirem penjant en aquest mateix espai perquè ho pugui veure tothom.

Per començar, els vostres tutors us fem un avançament deixant-vos un petit vídeo per encetar aquest espai compartit i animar-vos a tots a participar-ne.

Anirem actualitzant aquest blog a mesura que passin els dies. Esperem que estigueu tots bé.

Cuideu-vos molt i fins ben aviat!