Mapa de funcionalitats 

SELF-ESTEEM

Aquest es el nostre mapa de funcionalitats:

Funcionalitat 1: Calendari

Un dels apartats de la nostra aplicació conté un calendari amb el que s’intenta que els alumnes tinguin una bona organització i seguiment dels seus estudis.


1.1 Organització d’estudis i deures: 

Es necessita una bona organització per poder aprofitar al màxim la capacitat de cada persona a l’hora d’aplicar-la als estudis. Per tant a la nostra aplicació hi haurà un apartat on podrà escriure els deures o exàmens pendents.

1.2 Seguiment de les notes: 

L'aplicació que estem creant farà una recopilació de les teves notes perquè puguis tenir un bon seguiment de tot. Això vol dir que podràs veure tot el teu progrés i no et perdràs res del que has de fet, serà molt útil perquè podràs organitzar-te millor i recordar-te de tot el que has de fer.

Funcionalitat 2:  Recopilació de notes setmanals. 

2.1. Seguiment dels estudis: 

El calendari és clau per organitzar els teus estudis. Et permet planificar classes, tasques i exàmens, i adaptar-te als canvis. També és útil per recordar-te de les teves sessions d'estudi i altres compromisos. En resum, és una eina essencial per a una gestió eficaç del temps i el teu rendiment acadèmic.

2.2 Emojis emotius: 

L'aplicació tindrà una forma molt més divertida i visual de mostrar les teves qualificacions: emojis! Això significa que cada nota vindrà acompanyada d'un emoji que reflectirà com t'ha anat en aquella tasca o examen. És com tenir una manera més divertida i instantània de veure el teu rendiment acadèmic, sense haver de llegir una llista de números o lletres.

2.3 Registre academic: 

Per mantenir un seguiment ordenat del teu rendiment acadèmic, és crucial introduir les teves notes a l'aplicació. Això et permetrà tenir un registre actualitzat i detallat de les teves puntuacions i resultats en tasques i exàmens. D'aquesta manera, podràs identificar fàcilment les teves àrees fortes i les que necessiten millora, facilitant una millor gestió del teu temps d'estudi i millorant el teu rendiment global.

Funcionalitat 3: Registre d’usuari.

3.1 Registre inicial: 

L'aplicació inclourà una característica a la pantalla inicial que et permetrà descriure el teu estil d'estudi. Això t'ajudarà a connectar amb altres estudiants que tinguin interessos similars i a expressar la teva personalitat acadèmica de manera única i divertida.



3.2: Registre a l’entrar: 

Per a garantir un accés senzill i personalitzat al teu progrés acadèmic, l'aplicació ofereix un sistema de perfils d'usuari. Això et permetrà identificar-te fàcilment i accedir al teu seguiment de manera ràpida i eficient.

Funcionalitat 4. Sentiments.

4.1 Academics: 

En general, aquest apartat ofereix una gran oportunitat per expressar com et sents en diferents moments de la teva experiència acadèmica. Aquí, podràs marcar i registrar el teu estat d'ànim en un determinat moment, permetent-te reflexionar sobre com et trobes emocionalment en relació amb els teus estudis. Això és molt útil per a autoconeixement i autocuidat, ja que et permet identificar i reconèixer les teves emocions i com influeixen en el teu rendiment i benestar. D'aquesta manera, aquest apartat no només serveix com a eina de seguiment del teu estat emocional, sinó que també pot ser una eina eficaç per a la gestió de l'estrès i la promoció del benestar emocional mentre navegues pels teus estudis.

4.2 Personals: 

Aquest apartat et permet indicar com et sents quan no estàs a l'escola: si et trobes bé o malament. És una manera senzilla de seguir el teu benestar en general i reflexionar sobre com les teves emocions fora de l'aula poden afectar el teu estat d'ànim global. Això t'ajudarà a conèixer-te millor i a identificar quins factors poden influir en el teu estat emocional en altres àmbits de la teva vida. És una manera fàcil de gestionar l'estrès i altres desafiaments personals.

Funcionalitats 5. Propòsit acadèmic

5.1 Assignatures: 

En aquest apartat, els estudiants poden assenyalar l'assignatura que estan prenent actualment i quin és el seu objectiu o propòsit amb aquesta matèria. És una manera ordenada i clara de mantenir un seguiment del seu progrés i dels seus objectius específics en cada assignatura. Per exemple, podrien assenyalar la matèria de matemàtiques i indicar que volen entendre millor el càlcul integral. Això els ajuda a recordar quins són els seus objectius i els motiva a treballar cap a ells.


5.2 Casella si o no: 

En aquest apartat, els alumnes tindran una opció senzilla: una casella per a cada assignatura on podran assenyalar si creuen que aconseguiràn el seu objectiu o no. És una manera de donar-los el poder de reflexionar sobre les seves expectatives i confiances en les seves capacitats per afrontar els reptes de cada assignatura. Això pot ser una eina motivadora, ja que els permet prendre consciència de les seves creences i expectatives i, al mateix temps, els encoratja a comprometre's amb els seus objectius.