Introducció

El secret
El secret més ben guardat de no fer faltes d'ortografia és tenir ganes de millorar, millorar la memòria visual de les paraules i conèixer les principals normes ortogràfiques. 

Què puc fer jo?

1.- Has de tenir clar que vols millorar les teves faltes d'ortografia. T'has d'esforçar. Per això, hi has de dedicar-hi unes hores.

2.- Per treballar la memòria visual cal que facis diferents exercicis.
  • Recordar situacions: Per exemple: Ahir dinant com estàvem asseguts?, descriure un personatge de la televisió ... Quantes finestres hi ha casa meva? Com és la capa d'en Superman?
  • Lletrejar paraules: primer amb paraules curtes i després més llargues. Pots lletrejar de davant a darrera o de darrera a davant.
  • Lletrejar colors de lletres de paraules: Pots pintar les lletres de les paraules i fer preguntes amb el teu company: De quin color és la primera lletra, i la segona ... . 
  • Jocs: buscar les diferencies, memori o mastermind. 

3.- Conèixer les principals normes ortogràfiques: generals, lletres i d'accentaució.

Aquest punt el trobaràs desglossat al site. Hi ha una explicació teòrica bàsica, una activitat digital i després un document amb activitats per fer.


No has d'oblidar la lectura, ella t'ajudarà a treballar la memòria visual i les normes ortogràfiques. Pots llegir: llibres, còmics, diaris, revistes, prospectes ... . Ànims!Aquest site està creat per millorar l'ortografia dels alumnes i dels adults.