BENVINGUTS A LA WEB DE L'ESCOLA!

Benvinguts a la pàgina web de l'Escola Bressol Moixaines. Des d'aquest espai podeu estar al corrent de tota la informació relacionada amb l'escola. També disposeu d'un formulari de contacte per fer-nos arribar els vostres dubtes i suggeriments.

L'Escola Bressol és un centre educatiu per a nens i nenes d'edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys. El centre és de titularitat municipal i rep una subvenció anual pel Departament d'Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya.


ÚLTIMES NOTÍCIES
 
PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS I JORNADA DE PORTES OBERTES
Del 24 de maig a l'1 de juny de 2018 s'obre el període de preinscripcions. Consulteu l'apartat Matrícules per més informació. La jornada de portes obertes serà el proper dijous, 10 de maig en dues sessions (una a les 10 del matí i l'altra a les 3 de la tarda). Us hi esperem!

LA "CAIXA DELS CONTES"

Per fi tenim a punt les caixes de les diferents aules que participen en aquest nou projecte de l'escola. Amb la col·laboració de la Biblioteca d'Artés, hem preparat unes caixes plenes de sorpreses, bonics contes i una llibreta per poder registrar com heu viscut l'experiència a casa, en família.

Esperem que en gaudiu molt!

MIREU QUÈ FEM!
Seguim penjant imatges d'aquest curs a l'apartat MIREU QUÈ FEM! Esperem que us agradin.