Erperheide

Het perfecte park om met de kids op ontdekking te gaan, midden in de groene bossen

  • Trampolinespringen en spelen in BALUBA Indoor Speelparadijs met Pilobulus voor de allerkleinsten
  • Aqua Mundo met speelbad en snorkelen in een Aziatisch vissersdorp
  • Heerlijk wandelen of fietsen door de Limburgse Kempen of bezoek Plopsa Indoor Hasselt
  • Echt dierenpark met grote Kinderboerderij en ponyrijden

Nadat de eekhoorntjes zijn geteld tijdens het ontbijt is het tijd voor een fietstocht of wandeling door de prachtige Limburgse Kempen. Ontdek de uitgestrekte groene bossen, met kronkelende bospaadjes en een schat aan flora en fauna. Voor een avontuurlijk uitje, is het niet ver naar Plopsa Indoor Hasselt.


In Erperheide maken de kinderen contact met de dieren bij de grote Kinderboerderij, waar de pony's staan te popelen voor een ritje. Of bezoek samen, snorkelend in het water 't Aziatisch vissersdorp in de tropische Aqua Mundo. In het BALUBA indoor speelparadijs vermaken de allerkleinsten zich op het zachte klimparcours Pilobulus. Terwijl grote broer en zus een gat in de lucht springen op de trampoline of op missie gaan als Geheim Agent tijdens het Wannabe activiteitenprogramma.


Neem de tijd voor elkaar tijdens een diner in een van de vele restaurants in de tropische Market Dome of geniet rustig van een drankje op het terras. Erperheide, het groene paradijs met een schat aan activiteiten.In Erperheide werd in het voorjaar van 2001 een omvangrijke overdekte speelwereld voor de kinderen geopend met de naam BALUBA. De naam PiLoBoLus werd hier echter veel meer voor gebruikt. Onderdeel daarvan was de Foam Factory, waar men schuimballen kon afschieten met kanonnen of reuze stofzuigers. Ouders hadden een goed zicht op hun kinderen vanuit het BALUBA Café. Buiten was er de tevens vernieuwde Kinder Speeltuin. De naam PiLoBoLus is tegenwoordig verdwenen en heeft definitief plaatsgemaakt voor BALUBA.