De Kempervennen

Volop in actie, zowel indoor als outdoor met de natuur als speeldomein

  • Hele jaar door skiën en snowboarden in Montana Snowcenter
  • Waterskiën, wakeboarden op de twee grote meren
  • Leer duiken in het duikcentrum en spot de meerval Big Mama
  • Bijzondere verblijven: Eden cottages vol licht en ruimte, luxe Woonboten met veel privacy

De Kempervennen laat in alle seizoenen de sportieve harten sneller kloppen: skiën en snowboarden in Montana Snowcenter én snorkelen tussen exotische vissen. Of ga voor een stevige wandeling in het iets verderop gelegen Brabantse natuurgebied De Malpie.


Met twee meren in het park is er een overvloed aan watersporten zoals wakeboarden, waterskiën en zelfs duiken, in open water! Klimmen tussen de boomtoppen kan op het touwbanenparcours High Adventure Experience. En u werkt zich in het zweet in de vele sport faciliteiten. Wie durft er daarna van de lange glijbaan in de tropische Aqua Mundo? En ook nog van de wildwaterbaan?


Voor een leuk uitje zijn designstad Eindhoven en de gezellige terrasjes in Valkenswaard vlakbij. En na een dag genieten van natuur en actie, kunt u heerlijk relaxen op de bank met de schuifpui van de Eden cottage wagenwijd open naar de tuin. Of in een luxe Woonboot met extra veel privacy. Actief ontspannen doet u in de natuurlijke omgeving van De Kempervennen.
In 2000 beschikte de Kempervennen over de laatste generatie cottages, namelijk VIP, Style, De Luxe én Comfort. Daarnaast heeft de Aqua Mundo een complete facelift ondergaan. Vernieuwd is onder meer het Kinder-doe-bad dat zich vanaf toen bevindt in Egyptische stijl. Een andere nieuwigheid was het Foster’s Australian Restaurant.