Qui som

Despatx d'Arquitectura i Urbanisme, SLP és una Societat Limitada Professional constituïda per Jordi Fernández Muñoz, Elena Fané i Otín i Miquel Fané i Torrent (aquest darrer soci jubilat a efectes laborals des de l'any 2.015).  

ELENA FANÉ

ROSA MARIA GAT

JORDI FERNÁNDEZ

CHRISTIAN FERNÁNDEZ

ALMA VALERIA

El domicili social i oficines de Despatx d'Arquitectura i Urbanisme SLP es troben situades a la Carretera de Barcelona número 34 pis primer - porta tercera de Mataró, Barcelona. 

Aquesta societat té com a objecte la realització de les tasques professionals i promotores relatives al planejament, a la projectació i a la gestió de l'urbanisme i l'edificació, així com les seves derivades de tipus cultural, social o acadèmic.

La nostra activitat professional fou iniciada fa més de cinquanta anys pel Doctor Arquitecte Miquel Fané i Torrent, i ha anat avançant i evolucionant a través del temps fins arribar a dia d'avui, en què està dirigida per l'Arquitecte Jordi Fernández Muñoz. 

L'entitat professional recull, en els seus arxius i equip de treball, l'historial de més de cinquanta anys d'exercici professional. Ha anat avançant i evolucionant a través dels anys en diferents etapes, composicions i noms d'equips professionals diversos, segons ho ha requerit cada treball o grup de tasques que s'han desenvolupat. Cal tenir en compte que la diversitat i complexitat de tasques com el planejament urbanístic o la intervenció en el patrimoni històrico-artístic, obliguen a la formació d'equips interdiscipliars o amb especialitats professionals diferents per a cada tasca en concret. 

Cliqueu per anar a l'escrit sobre els 50 anys de vida del despatx.

CASTELLANO