Generelle betingelser

Bestilling:

I har selv reservedelnumre og bestiller selv hos leverandøren.

I bestiller pr. mail, fax eller telefon hos Autodele-Syd. I har selv ansvaret for at de bestilte dele er rigtige, også selvom Autodele-Syd har været jer behjælpelig.

Bestillinger er bindende, når bestillingen er afgivet.

Levering:

Leverandøren sender varerne til jer og vil fakturere jer for leveringsomkostningerne. Autodele-Syd kan ikke gøres ansvarlig for dele som evt. har lidt skade under transporten.

Varemodtagelse og eventuel reklamation af forsendelsen:

Varemodtagelse:

Ved modtagelsen af forsendelsen skal I normalt altid kvittere for modtagelsen på vognmandens køreseddel. På denne køreseddel vil der altid være opført hvor mange pakker I skal have og det er jeres pligt at kontrollere at antallet passer, før I kvitterer. Ved manglende pakker skal det påføres køreseddelen af vognmanden inden I kvitterer og herefter skal I straks rette henvendelse til Autodele-Syd Tlf. 74 67 67 87

Reklamation:

Når vognmanden er på pladsen: Skal I kontrollere pakkerne for synlige skader inden I kvitterer. Ved eventuelle skader på pakkerne, skal det påføres køreseddelen inden I kvitterer og herefter skal I straks kontakte Autodele-Syd Tlf. 74 67 67 87

Når vognmanden er kørt: Skal I straks kontrollere indholdet for skader og straks kontakte Autodele-Syd Tlf. 74 67 67 87 hvis der skulle være noget der skal reklameres.

Garanti:

Der er selvfølgelig garanti på alle dele.

Skulle I mod forventning have en reservedel som skal behandles som garantisag, skal I kontakte Autodele-Syd fornærmere orientering.

Ombytningsdele:

VW,AUDI,SKODA og SEAT skal være tilbage hos leverandøren, senest 14 dage efter leveringdatoen, ellers bliver I faktureret for depositummet, som kan blive en kostbar affære og det tilbagebetales ikke ved senere tilbagelevering.

Skal være uden trafikskader og identisk med leveret del, være samlet, rengjort og tømt for evt. olie og sendes tilbage i original emballage

Andre modeller på forespørgsel.

Returdele:

Returnering af reservedele er generelt ikke noget problem, såfremt delene er taget fra leverandørens lager. Undtaget er elektroniske dele som kombiinstrumenter, styrebokse m.m. og specielle dele, som er bestilt på centrallager eller fabrik.

I bør som hovedregel, kontrollere varerne, straks når I modtager dem, da enkelte leverandører har en tidsfrist på 7 dage fra fakturadato, hvor I kan levere varer retur uden omkostninger.

I alle tilfælde, skal leverandøren godkende returneringen af varerne, først.

Enkelte leverandører, har en nedre værdigrænse for, hvad de vil tage tilbage.

I skal kontakte Autodele-Syd når I har varer som han ønsker at levere tilbage og Autodele-Syd orienterer om mulighederne fra den enkelte leverandør.

Leverandørerne tager ikke lakerede dele retur.

Leverandørerne tager ikke dele retur hvor den originale emballage mangler eller er defekt.

Betalingsbetingelser.

Netto Kontant 14 dage, såfremt andet ikke er påført fakturaen.

Leverandørerne forbeholder sig ret til evt. at tage en kreditvurdering på jeres firma.

Husk: At skrive kundenummer og fakturanummer på jeres indbetalinger.

NB. Det tager ca. 3 dage før pengene er ankommet på leverandørens´s konto.

Det er vigtig, at I påtager alle omkostninger vedr. overførselen. IBAN- og BIC Kode forefindes,i de fleste tilfælde, på de fremsendte fakturaer. Er dette ikke tilfældet, kan I få det oplyst hos Autodele-Syd.

Autodele-Syd - Kragelundvej 38 - 6330 Padborg - Telefon: 0045 74676787 - Mail: auto@autodele-syd.dk