Escola Les Gavarres - Cruïlles

Qui som

La nostra escola està situada al costat de la carretera de La Bisbal a Cassà de la Selva, al carrer Raval, dins del municipi de Cruïlles-Monells-Sant Sadurní de l’Heura que inclou aquest tres pobles. Rep el nom de Les Gavarres ja que es troba al peu d’aquesta serralada.

És un edifici que data del 1.959 i que s’ha anat arreglant i ampliant a mesura que n’ha sorgit la necessitat. Està ubicat en un extrem del poble de Cruïlles, amb un entorn tranquil, envoltat de camps. Tenim al davant la sala polivalent del poble i a l’altre costat de carretera podem veure el monestir de Sant Miquel i les Gavarres amb el Puig d’Arques.

Acull els nivells d’Educació Infantil i Primària. Actualment consta de 2 aules d’Infantil, 3 de primària, el menjador i la cuina, una sala de mestres-despatx, una aula polivalent, els banys i el pati.

El pati és de terra, amb força arbres i amb un petit jardinet al davant de l’escola. També hi ha un sorral per als més petits, gronxadors, tobogans i casetes.

Les dimensions de tot el centre fan que la nostra escola sigui acollidora i familiar, on tothom es coneix i on la relació famílies-escola-poble és la clau de l'èxit educatiu.


Mestres

Equip directiu: Cristina Gamero (directora) i Glòria Massaguer (secretària)

P3, P4 i P5: Maria Tresa Cruañas i Maria Magalhaes

1r i 2n: Glòria Massaguer, Isaac Romero i Núria Parnau

Suport Educació Infantil i Cicle Inicial: Marta Diumenge

3r i 4t: Cristina Gamero

5è i 6è: Carme Huix

Anglès: Lurdes López i Diana Sastre

Música: Isabel Illas

Educació física: Cristina Cabarrocas

Educació especial: Gemma Comalada

Religió: Dolors Pareta

On som

Carrer del Raval, 8, 17116 Cruïlles, Girona

Telèfon 972 64 05 69


Contacte

telèfon 972 64 05 69

b7001024@xtec.cat