La Fauna marina

La fauna marina

La fauna marina comença a ser un bé escàs per culpa del plàstic i l'ésser humà. Ha començat a minva, els grans bancs de peixos i també el canvi climàtic, ha afectat les temperatures de les aigües i ha fet que molts peixos emigrin.

Deixen, tanmateix, els pescadors sense pesca, com als peixos sense hàbitat natural.

Cada espècie d'animals marins està acostumada en un hàbitat, temperatures, corrents marins, alimentació i regulació d'oxigen de les aigües.

Per exemple Les Tortugues Mediterrànies (Testudo hermanni) en l'actualitat totes les tortugues marines sofreixen un grau d'amenaça, i algunes, com la tortuga mediterrània, està a la vora de l'extinció. L'impacte de l'ésser humà en el seu hàbitat o la caça, tant l'accidental com la il·legal, són algunes de les principals causes.

Aquest vídeo està creat per poder explicar a la gent els animals costaners tant com peixos fins a taurons.


L'anguila Europea és un peix migratori que remunta els corrents d'aigua dolça, però que descendeix del mar per criar. Segons la seva mida té denominacions diferents: anguila (més de 35 c), anguiló (entre 10 c i 35 c) i angula (menys de 10 c).

Viu en aigües Europees i africanes, a la Mediterrània fins i tot es troba també al curs baix del riu Bessó.

La principal causa és la pesca tant legal (amb moderació) com il·legal, també en vindre l'anguila japonesa ha fet que destrueix un par fonamental de les anguiles i per acabar el plàstic que tirem al mar.


Aquest vídeo parla sobre les anguiles per així poder conèixer el mar que ens envolta i els animals i plantes.RESUM: No sa de tirar plàstics al mar ni tampoc ferir, matar, espantar i parar un parany a un ésser viu marí (o terrestre) perquè si continuem així els pescadors, no pescaran i els animals moriran i ni trobarien el seu hàbitat estable per reproduir-se, i acabaríem en un món sense animals marins i sense l'ajuda de l'estat, el govern i les lleis es perdrien molts recursos.