Ponents

EDUARD VALLORY

Analista social i expert en gestió del canvi, especialitzat en educació. És doctor en Ciències Polítiques i Socials (UPF), màster en Ciències Socials (Universitat de Chicago), diplomat en Alta Direcció d'Empreses (AMP-PADE) per l'IESE, llicenciat en Filosofia (UB) i en Periodisme (UPF).

laIA cASAS

Diplomada en Magisteri de Pedagogia Terapèutica, Màster en Educació Emocional i en Benestar per la Universitat de Barcelona, Màster en Psicologia de la Comunicació i la Cognició per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Neuroeducació per la Universitat de Barcelona.

Va iniciar la seva activitat docent treballant amb alumnes amb diferents necessitats educatives, fet que li va permetre investigar metodologies d’aprenentatge actives, interactives i inclusives. Des de fa anys, assessora i acompanya diferents agents educatius (docents, famílies, alumnes) en el seu procés de transformació.

Coautora del llibre “Educarnos para educar. Neuroaprendizaje para transformar la educación” (2017) Edicions Paidós.

JORDI COLLET

Sociòleg, educador social i professor titular de Sociologia de l’Educació a la Universitat de Vic (UVic). Forma part del grup de recerca educativa de la UVic-UCC. Ha dut a terme investigacions en el camp de les iniciatives de política educativa, xarxes educatives, associacions de família i escola, socialització familiar, recepció i incorporació d'alumnes immigrants, participació social i política dels joves i socialització de creences religioses.

ASSUMPCIÓ SALAT

Investigadora, psicòloga, docent i experta comunicadora en desenvolupament de potencialitats humanes i en l'estudi del desenvolupament de la consciència, de la saviesa davant la vida i de les relaciones humanes, amb més de vint-i-quatre anys d'experiència.

Ha publicat dos llibres relacionats amb el treball interior: La vaca i El Desenvolupament de la Consciència. Trobant el meu mapa.

Imparteix formació en diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i altres organitzacions públiques i privades.

francesc serés

Escriptor en llengua catalana establert a la Garrotxa. La seva obra literària inclou títols com De fems i de marbres (2003); La força de la gravetat (2006); Caure amunt. Muntaner, Llull, Roig (2008); Contes russos (2009) o La pell de la frontera (2014). Els seus textos han estat traduïts a diferents llengües i han estat guardonats amb el Premi Nacional de Literatura i el Premi Ciutat de Barcelona, entre d'altres. Col·labora habitualment al diari Ara i a d'altres mitjans de premsa escrita. Des de 2016 és el director de la Residència Faber, a Olot.


CÉSAR BONA

Llicenciat en filologia anglesa i diplomat en magisteri. És mestre d’educació primària i, al 2014, va ser nominat al Global Teacher Prize, del que va quedar finalista per projectes com la creació, juntament amb el seu alumnat, de “El cuarto hocico”, una protectora d’animals virtual premiada per la naturalista Jane Goodall.

Al 2015 César Bona va ser reconegut per la seva funció docent innovadora i inclusiva amb el primer premi honorífic que lliura el laboratori TRICLab, vinculat al Grup d’Investigació en Comunicació i Informació Digital (GICID) de la universitat de Saragossa.

Va rebre el Premi Magisteri d’Honor per la Plataforma de l’Escola Pública, El Premi “ Crearte” del Ministeri de Cultura i” La Cruz José de Calasanz”, màxima distinció en l’educació aragonesa.

Ha publicat els llibres “La nueva educación (2015) i Las escuelas que cambian el mundo (2016)”.

PLANETA IMPRO

Va néixer el 2001 de la mà de Jose L. Adserías. Des de llavors compten amb més de 10 espectacles d’improvisació, 5.000 funcions i 2.000.000 d’espectadors que avalen el seu èxit. Pioners a Catalunya, són en l'actualitat, líders a escala mundial.

La investigació constant de la tècnica d’improvisació teatral els permet créixer fins a trobar un llenguatge propi, capaç de combinar l’espontaneïtat i l’humor amb històries plenes de vida i emocions. D’aquesta manera converteixen en entreteniment l’art de viure el moment.

El seu objectiu principal: divertir, sorprendre i emocionar el públic amb la seva feina.