FORMADORS

MªJESÚS CAMINO

És professora de Música en Educació Secundària a Cantàbria. Titulada en Grau Superior de Composició, Grau Superior de Llenguatge Musical i Grau Mitjà de Piano. Formadora TIC, ha impartit cursos i conferències sobre Educació Musical i Noves Tecnologies en Centres de Professors i Universitats de tota la geografia espanyola. Ha col·laborat al portal Educa amb TIC, al Teler de Música i és tutora online del Intef, els cursos de formació per a professors del Ministeri d'Educació. Ha investigat sobre el canvi metodològic que s'està produint al voltant de les TIC alhora que ha desenvolupat un extens treball sobre l'aplicació tant de les TIC com de la Web 2.0 a l'aula de Música de Secundària. Com a conseqüència, ha creat gran quantitat de materials i recursos didàctics digitals que comparteix a la seva pàgina web:

EDUARD MASDEU

Doctor -amb menció internacional- en Educació, Societat i Qualitat de Vida per la Universitat de Lleida, Màster en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement per la Universitat Rovira i Virgili, Màster en Educació i TIC (e-learning) per la Universitat Oberta de Catalunya i Diplomat en Mestre: especialitat en educació musical per la Universitat Rovira i Virgili.

En l'actualitat, treballa com a mestre especialista de música a l'escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer, com a professor col·laborador al Màster universitari en Educació i TIC (e-learning) de la Universitat Oberta de Catalunya i com a professor associat al Grau d'Educació Infantil de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Els seus interessos de recerca es centren en tres àrees: educació, música i tecnologia.

Autor del Llibre: "La revolució digital a les aules de música"

Pàgina Web:

JOSEP MANEL VEGA

Ha seguit cursos de diverses pedagogies musicals (Jaques-Dalcroze principalment, però també Willems, Kodaly i Orff) i ha treballat com a professor de música en escoles d’educació infantil i primària i en escoles de música. Col·labora regularment amb Seminaris de mestres, Serveis Educatius i Universitats (Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Universitat Ramon Llull), impartint cursos i tallers de formació per a mestres a Catalunya i Les Illes.

L’any 2013 inicia el projecte Educació Musical Artesana (EMA) que aglutina especialistes de tota Catalunya .

Pàgina Web: