Classroom/GSuite

Aquest sites té l'objectiu de recopilar de manera organitzada videotutorials i materials publicats a centres en línia i a altres llocs de com treballar amb Classroom i/o com administrar GSuite

Enllaços d'interès:

  • La web més detallada i completa sobre el GSuite escolar és la creada des dels Serveis Territorials del Departament d’Educació de Catalunya Central (Manresa). N’és l’autor i gestor l'antic referent TAC, en Jaume Serra el qual la va mantenint, actualitzant i ampliant de forma constant (els darrers vídeos són de març de 2020).

https://sites.google.com/xtec.cat/gsuite/inici

  • Presentació Classroom on en 51 diapositives es té una visió pràctica de com entrar a Classroom, crear tasques,....etcètera (autoria Maria Elena Garrido. INS Navarcles)

  • Centres en línia: Classroom

  • Introducció al Classroom . Presentació amb Genially. (autoria. Joan de Batlle. INS La Sedeta)

Videotutorial: Com fer aules virtuals - Tutorial Google Classroom - Docents i alumnat [Català 2020]

Voleu saber com fer classes virtuals d’una manera ràpida i senzilla? En aquest vídeo us expliquem com fer una classe amb Google Classroom, afegir-hi alumnes, penjar-hi material, dissenyar activitats, veure com les poden realitzar els alumnes, retornar-nos-les i corregir-les.

NOVETAT: Videotutorial: Com funciona Google Classroom per a alumnes - Tutorial - Alumnat i famílies [Català 2020]

Voleu saber què és i com funciona Google Classroom essent alumne? En aquest vídeo us explico tot el què heu de saber per començar a treballar a Google Classroom en pocs minuts. Si teniu dubtes podeu preguntar-me tot allò que vulgueu!

NOVETAT : Videotutorial: Com fer aules virtuals - Com funciona Google Classroom si som alumnat - 2a part Tutorial - Alumnat i famílies [Català 2020]

Seguim aprenent com funciona Google Classroom essent alumne? En aquest vídeo us explico com podeu saber on trobar les tasques que teniu pendents, realitzar-les i enviar-les! A més, us introdueixo el calendari i com fer-lo servir com agenda.

NOVETAT: Com fer tasques amb test a Google Classroom - Tutorial - Docents i alumnat [Català 2020].

Voleu conèixer una de les opcions més interessants i utilitzades de Google Classroom? Les tasques amb test permeten plantejar preguntes amb respostes a l’alumnat. Són fàcils, ràpides i intuïtives tant de dissenyar com de fer.
Tutorials pel professorat de GSuite-Classroom: com entrar Classroom, crear una classe, afegir alumnes, afegir classes, afegir temes,....

(Autor: Oscar del Estal. ESC Splai)Tutorials per a les famílies de Classroom: entrar a Classroom, buscar temes, entregar tasques i adjuntar documents, canviar idioma,....

(Autor: Oscar del Estal. ESC Splai)