Web del centre

iEduca

Descarrega't iEduca TokApp al mòbil

InstagramTikTokTwitterFacebook

L’INS Baix Empordà està situat a la població de Palafrugell, al Baix Empordà. 


L’institut, pel que fa a l’ESO, rep alumnes de Palafrugell, Mont-ras, Llofriu, Calella, Llafranc, Pals, Begur, Esclanyà i Regencós. El batxillerat es nodreix majoritàriament del nostre propi alumnat de l’ESO, i en un tant per cent més reduït  també n’arriben d’altres centres de la població.  A quant als cicles formatius la procedència dels seus alumnes és de tota la comarca.


En l'àmbit municipal l’Ajuntament vetlla per l’educació dels joves i es duen a terme diverses activitats fora de l’horari lectiu. El nostre municipi té en marxa un pla educatiu d’entorn que engloba l’educació 360. Es disposa d’educadors de carrer que es coordinen amb el centre educatiu així com de l’espai jove municipal. També des de l’Espai Jove hi ha un vincle estret amb el centre, la dinamitzadora de l’espai jove ve un dia a la setmana al centre a l’hora del pati i des de l’ajuntament s’ofereixen diverses xerrades per a joves en horari lectiu.


L’ajuntament també col·labora amb el centre educatiu amb la unitat d’escolarització compartida (UEC) i amb projecte singular.


Els cicles formatius que s’ofereixen són:


Altres estudis oferits: