ERASMUS+ 

ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES DE TARRAGONA

A l'Escola oficial d'Idiomes de Tarragona sempre ens hem identificat per la nostra inquietud a continuar aprenent per evolucionar i millorar en la feina a què ens dediquem cada dia: l´ensenyament d´idiomes. I, a més, ens agrada fer-ho amb les últimes tecnologies que tenim al nostre abast. Per això, no vam dubtar a voler formar part d’un projecte europeu en l´educació d´adults tan important com és l´Erasmus +.

MOBILITAT ALUMNAT 23/24

Tenim molt bones notícies pel nostre alumnat! Busquem 20 alumnes que vulguin anar a Irlanda, o a Lyon (França) la setmana del 7 al 14 d'abril de 2024. Llegeix bé tota la informació de la presentació que es troba a sota i mira si ets el perfil que busquem.

LLISTAT ALUMNAT SELECCIONAT AQUÍ

Irlanda Maig 2023.mp4

Mobilitat alumnat Irlanda 2023

10 dels nostres alumnes van viatjar una setmana a Irlanda i van fer un programa completíssim d'activitats culturals. Mira quines activitats van fer aquí.

ACREDITACIÓ ERASMUS+ (2021-2027)

El febrer del 2022 hem rebut l'acreditació Erasmus+ amb el redactat del nostre projecte Erasmus a l'EOIT. Durant aquest període l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona tindrà l'oportunitat de treballar la internacionalització del nostre centre, una oportunitat única per a projectes de mobilitat formativa europea i de poder avançar en una transformació organitzativa i metodològica a l'EOIT. Els nostres objectius se centren en la millora de la qualitat en el procés d'ensenyament-aprenentatge, on l'alumnat, en definitiva, és sempre el que més ens preocupa. 

PRIMERA MOBILITAT 22/23

El professor Juan Manuel Villamayor, del departament d'anglès, ha anat a Luxemburg, a l'Institut Nacional des Langues del 5 al 16 de desembre. Allà ha fet una observació de la manera que tenen d'ensenyar idiomes i ha tornat content de veure que la nostra manera d'ensenyar és molt semblant a la d'allà. 

SEGONA MOBILITAT 22/23

Les professores Crystal Fernández i Elena Pérez, del departament d'anglès, han anat a Rovaniemi, Finlàndia al VI fòrum d'educació LIFE2023 del 27 de gener al 4 de febrer, organitzat per Visitedufinn. Durant la mobilitat, han observat com és l'educació finlandesa i han tornat amb moltes ganes de posar un granet de sorra nòrdica a la nostra escola. 

PROJECTE 2020-2022

El desembre del 2020 ens van concedir el nostre segon projecte Erasmus+, la qual cosa ens dona molta seguretat i confiança en el treball que s’està fent al centre per internacionalizar la nostra tasca d’ensenyament d’idiomes. Amb l’objectiu de continuar la formació de professorat en les metodologies i tecnologies més avançades aplicades a l’aula, aquest segon projecte està concentrat en l’optimització de les pissarres digitals que es troben a totes les aules del centre i en l’utilització de les noves tecnologies al servei de l’ensenyament i aprenentatge d’idiomes.

PROJECTE 2018-2020

El 2018 el SEPIE (Servicio Español para la Internacionalización de la Educación) va seleccionar el nostre primer projecte Erasmus+, que sota el títol L’ús de les noves tecnologies per la millora de l’expressió oral en l’ensenyament d’idiomes, va permetre a un grup de professors realitzar formació a diverses organitzacions de l’estranger durant l’estiu del 2018. La formació rebuda per aquest professorat es va compartir amb la resta del professorat de l’EOI Tarragona en diferents activitats d’intercanvi de Bones Pràctiques i la difusió d’aquestes activitats es va analitzar per poder calcular l’impacte que la formació va tenir a l’escola.

En la presentació que segueix es troba un resum de les mobilitats que el professorat va fer a l’estiu 2018 com a resultat d’aquest primer projecte.

PRESENTACIÓ TOTS MOBILITATS ERASMUS+ (per web)
Instagram Facebook Twitter YouTube TikTok