En aquesta fase l'escola ha recopilat informació detallada sobre les competències digitals al centre en els tres eixos del PEDC: alumnat, docents i centre.

En l’elaboració de l’estratègia digital del centre hem utilitzat l'instrument SELFIE per arribar a la situació d’intervenció.

Aquest instrument és avalat per la Unió Europea. El fet que sigui universal, objectivable i clar va ser el motiu pel qual ens vam decidir a fer servir aquest recurs per diagnosticar la nostra situació com a centre. A partir de la qual tenir una imatge de la nostra posició de partida.

Grey_School_report.pdf

Conclusions generals:

Punts forts

Àrea C: Infraestructures i equips

Àrea E: Pedagogia; suports i recursos

Àrea H: Competències digitals de l’alumnat.

Aquestes àrees obtenen una valoració positiva.

Punts febles

Àrea A: Lideratge. És sense dubte una àrea a millorar. El primer pas per fer-ho és la consolidació d’aquesta EDC.

Àrea B: Col·laboració i xarxes. Tot i que hi ha diferències en les valoracions, cal una reflexió respecte a aquesta àrea.

Àrea D: Desenvolupament professional continu. Prenem nota d’aquest resultat per definir actuacions per a la seva millora. Existeix la possibilitat de distorsió en el resultat, en tot cas es tindrà en consideració

Àrea F: Implementació a l’aula: Hi ha una diferència en les valoracions molt evident. Cal analitzar aquesta disparitat i donar-hi resposta.

Àrea G: Pràctiques d’avaluació. És l’àrea en què assolim pitjor valoració. Atenint-nos als nivells educatius del nostre centre (infantil i primària) és possible que no s’hagin implementat proves d’avaluació amb mitjans tecnològics. Caldrà tenir-ho en compte per esmenar i ampliar el ventall d’eines i recursos disponibles per avaluar.