Protocol d'incidències digitals

Davant de qualsevol incidència digital cal portar a terme les següetns indicacions:


1.Detecció de la incidència i notificació a la coordinació digital. 

Quan un membre de la comunitat educativa (docents, alumnes, equip directiu, PAS) detecta una incidència en un equip o servei, l'ha de notificar a la coordinació fent servir el correu d'incidències digitals. incidenciestac@marealfonsacavin.cat

2. Primera diagnosi i possible resolució ràpida. 

Si la persona encarregada de la coordinació digital té els coneixements i l'experiència és possible que pugui fer la diagnosi de la incidència.
De manera excepcional, la coordinació digital pot resoldre directament una incidència si:

En cas d'incidències de maquinari, cal remarcar que la resolució s'ha de limitar a interactuar amb interfícies externes (botons, connexions, etc.) sense manipular internament els equips. En cas d'incidències de programari, la resolució, per part del tècnic o tècnica de camp, es limita a la remaquetació de l'equip afectat.

3. Notificació de la incidència a PISTA CERO

En primer pas, rebre les indicacions tècniques de l'especialista. Si la incidència continua cal sol·licitar una visita presencial del tècnic al centre per portar a terme la reparació. 

4. Seguiment de la incidència. 

Durant tot el procés cal fer un seguiment escrit per deixar constancia de tots el pasos realitzats. 

6. Tancament de la incidència. 

Una vegada resolta la incidència, la tanquem i deixem constància al compte  incidenciestac@marealfonsacavin.cat. Si la coordinació digital o el centre educatiu no està conforme amb la resolució, s'ha de reobrir la incidència.