Benvinguts i benvingudes a tots els nens i nenes d'arreu del món!

Des de l'aula d'acollida, volem donar a conèixer les diferents activitats que anem treballant. Per això, mitjançant aquest apartat del blog compartirem amb tots i totes vosaltres el nostre dia a dia.

CORONAPROPOSTES

Hola bonics i boniques. Ja portem més d'una setmana i com sabem que potser seran uns dies una mica llargs i avorrits, hem decidit que anirem penjant diverses propostes perquè pogueu fer. Podreu accedir a elles mitjançant la pestanyeta CORONAPROPOSTES que veureu a dalt de tot.

I per totes aquelles i tots aquells que en volgueu més, recordeu que a la pestanyeta RECURSOS podreu trobar enllaços amb més tasques i propostes educatives.

torrentdenmeliscm@gmail.com

nou espai a l'aula

Estrenem racó de lectura perquè els alumnes gaudeixin d'un espai on poder dedicar temps a la lectura. Un espai de calma on poder-se relaxar, concentrar-se i sentir-se a gust.

L'AULA D'ACOLLIDA

L'aula d'acollida té com a objectiu rebre, guiar i acollir a totes aquelles famílies que acaben d'arribar d'un altre país.

La prioritat és oferir als nostres alumnes un espai que els proporcioni una gran confiança per tal d'aprendre aquelles coses que els permeti comunicar-se. És per això, que des de l'aula d'acollida, oferim classes personalitzades i diferents de català, on els nostres alumnes nouvinguts poden aprendre de forma ràpida, senzilla i divertida.

Els nostres alumnes tenen edats compreses entre 7 i 11 anys i provenen de diferents països, com ara: Colombia, Paraguai, Pakistan, Xina, Hondures, Veneçuela, Perú, Uruguai, Nicaragua i Equador.

El nostre objectiu és que s'adaptin el més aviat possible al ritme de treball de l'escola i per això, necessiten aprendre la nostra llengua. No solament perquè el seu aprenentatge, a totes les matèries, sigui satisfactori sinó perquè també ho sigui a la seva vida diària. Comunicar-se i entendre's són els principals objectius a assolir aquest proper curs.