ALEGRIA, ÉS FESTA MAJOR!

Una proposta pedagògica per conèixer la imatgeria festiva de GironaVOLEU ESCOLTAR  LA  MÚSICA DE LLUÏMENT DE CADA FIGURA?


L'octubre de 2023 vam penjar les músiques en diferents plataformes digitals. Les podeu escoltar a https://tr.ee/-0HWLq81m9


O bé, podeu descarregar la música que acompanya a cada una de les figures en el seu ball de lluïment des d'aquí.

CREACIÓ D'UN GRUP DE TREBALL DE MESTRES 

Al llarg del curs 22-23 es va anar gestant la idea de fer un grup de treball amb mestres de diferents escoles de la ciutat de Girona per tal de compartir experiències educatives entorn a les Fires de Sant Narcís. A finals de maig del 23, amb el suport del CRPgirones, es va crear  el grup i al juny es van fer les primeres trobades.

El nostre objectiu és teixir vincles de proximitat i suport mutu, mitjançant l’intercanvi d’opinions, de coneixements i d’experiències, per contribuir a la difusió de la Festa Major. Tots els mestres hi sou convidats! Si hi esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres. 

Trobareu més informació a l'instagram.


PÒSTER DIVULGATIU DEL SEGUICI DE GIRONA 

Pòster il·lustrat per Nuxu Perpinyà que, per primera vegada, agrupa la imatgeria festiva que surt en la cercavila inicial de les Fires de Girona. Us el podeu descarregar en els següents enllaços: Pòster blanc i negre  /  Pòster color