Thurø Gymnastik

Generalforsamling Thurø Gymnastik .docx

Hele Thurø's bevægelsesfællesskab

Thurø Gymnastik spreder glæde i sjæl og krop uanset køn og alder. Vi tror på at meningsfulde fællesskaber opstår når vi griner, leger og bevæger os sammen.

Som medlem i foreningen bliver du en del af et fantastisk fællesskabet, hvor vi tager godt imod hinanden, interesserer os for sidemanden og giver en hjælpende hånd, hvis der er brug for det.

Dyk ned i vores Foreningshåndbog og lær os bedre at kende, eller benyt vores hjemmeside her og læs mere om, hvad vi kan tilbyde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller spørgsmål.

Velkommen til!


BEVÆG DIG MED THURØ GYMNASTIK

Kære alle

Vi holder som sagt stadig lukket for alle vores hold, MEN...se nu her!

I bestyrelsen er vi i fuld sving med at skabe lidt inspiration til bevægelse for ALLE aldre og ALLE kroppe - medlemmer eller ej! Det her er til ALLE!

Vi vil løbende poste ideer, udfordringer, og inspiration til gåture, øvelser samt små opgaver til øverste etage for både store og små. Alt sammen noget I frit kan gøre brug af i vores skønne naturomgivelser her på øen. Til nogle af tingene vil der sågar være præmier for deltagelse.

Vores ambition er, at skabe bevægelse og "samvær" på hele øen under forsvarlige forhold og med afstand til hinanden. Vi kommer til at poste ting til både Mosen, gåstierne langs vandet, Smørmosen, Revet, Grasten, legepladserne osv. Vi håber at I vil nyde godt af muligheden, og glæder os til at prøve det af sammen med jer

Første bevægelsesinspiration vil blive offentliggjort i dag fredag d.15 Januar kl.14.00 her på HJEMMESIDEN under "BEGIVENHEDER" og på vores Facebookside "THURØ GYMNASTIK".

Info vedrørende COVID-19

Covid-19 KORT