Thurø Gymnastik

NYHED: POP-UP EVENTS

Læs om vores nye tiltag POP-UP EVENTS under fanen "Begivenheder" og tilmeld dig.

SUMMERCAMP 2022

Mandag den 1. august - onsdag den 3. august 2022 fra kl.09.00 - 15.00 åbner vi dørene for de kommende børn fra 3.-6-klasse. Det bliver 3 dage med fart over feltet, springgymnastik samt præsentation af andre sportsgrene, lege og sjove aktiviteter for både piger og drenge.

Pris: 250 kroner inkl. frokost.

Sted: Thurø Hallen og det grønne område.

Tag vennerne med og få nogle fede dage sammen inden skolen starter igen

Vores instruktører er Anna Juel Busse, Lea Rosendahl og Anna Frida Vilhelmsen , og de er i fuld sving med at planlægge campen. Vi vil løbende uddybe dagenes indhold og detaljer, men vi afslører ikke det hele ;-)

Hele Thurø's bevægelsesfællesskab

Thurø Gymnastik spreder glæde i sjæl og krop uanset køn og alder. Vi tror på at meningsfulde fællesskaber opstår når vi griner, leger og bevæger os sammen.

Som medlem i foreningen bliver du en del af et fantastisk fællesskabet, hvor vi tager godt imod hinanden, interesserer os for sidemanden og giver en hjælpende hånd, hvis der er brug for det.

Dyk ned i vores Foreningshåndbog og lær os bedre at kende, eller benyt vores hjemmeside her og læs mere om, hvad vi kan tilbyde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller spørgsmål.

Velkommen til!