Meet for underviser

Kære underviser

Tænk video-konference undervisning som helt almindelig undervisning, bare med "strøm" på. Du skal undervise på samme måde som du ville gøre når du står i dit klasselokale. Hvis du har en præsentation som du normalt ville vise i dit klasselokale, så kan du også bruge den i et Google Meet - hvis du har sider i en iBog du ønsker dine kursister skal læse, eller opgaver de skal lave, så kan du gøre på helt samme måde som du normalt ville gøre. Det tager bare lidt længere tid at komme i mål.

Sådan præsenter du i et Google Meet

Det er nemt og hurtigt at dele en hjemmeside, et program eller en præsentation når du bruger Google Meet. Det behøver IKKE at være et Google produkt du præsenterer. Måske bruger du et andet program. Hvis du måske som matematiklærer gerne vil vise noget fra Maple, eller hvis du har lavet din præsentation i PowerPoint så kan du også bruge det.

Det eneste du skal sørge for er at INDEN du trykker på præsenter nu knappen så har du åbnet den hjemmeside, eller det program du vil præsentere.

Chat

Google Meet har også en chat-funktion. Den kan du finde i højre side af Google Meet konferencen. Her kan ALLE deltagere skrive til og med hinanden.

VIGTIGT!

Du kan kun se alle de beskeder der er skrevet MEDENS du er inde i konferencen.

Adfærd

Hjælp din kursister med den gode adfærd. Det er vigtigt når vi færdes i virtuelle rum at vi holder fast i den gode tone. Virtuelle møder kræver mere tålmodighed af os som mennesker. Både undervisere og kursister skal "vente tur". I de virtuellemøder kan man ikke tale i munden på hinanden, så vi skal vente til vores med-videodeltagere har talt til ende.

HUSK!

Du bliver ikke verdensmester i video-konference efter den første time, men sammen når vi i mål!