KUNST APELDOORN

ZWERFSPIN

mijn werk

Welkom

Kunstenaars vertellen leugens om de waarheid te laten zien omdat de waarheid zichzelf ontkent of weg kruipt als het met zichzelf geconfronteerd wordt. De feiten kent u al. Wat u nodig heeft is een - misschien het - beeld. Volgens vriend Peter is alles een verhaal. Een verhaal echter is al geschreven. Ik laat alles liever een beeld zijn waar u uw eigen verhaal bij mag bedenken. Een advies is het niet te vertellen om een ander niet de mogelijkheid te ontnemen het eigen verhaal vorm te geven.

is mijn lieveling. Ieder jaar ga ik een paar keer bij hem/haar langs. Jammer dat de gemeente er geen picknick bankje bij heeft gezet. Ik zit er tegenwoordig in mijn scootmobiel en na een minuut of tien begin je automatisch met Goos te praten.

Welkom dus

Op deze site leef ik mij uit en daarbij is mijn passie voor kunst een onderwerp. Ik ben geen kenner maar zeker wel een liefhebber. Ik ervaar kunst als de taal van de kunstenaar, de ziel van een samenleving, een wijk of een gebouw. Een echte kunstliefhebber dus die commerciƫle kunst verafschuwd. Lees verder op mijn site wat ik daarmee bedoel.

Goos

Goos in het parkje van Norel te Ugchelen

Nieuwste aanwinst Sub Sculptures

Nieuwste aanwinst:

Vandaag (5 juni 2019) ontmoete ik Remco en fotografeerde ik zijn werk dat van recycled materiaal is gemaakt.

Van kleine beestjes tot enorme sculpturen.

Zeker een bezoekje waard.


De Zwerfspin

Een site met voornamelijk foto's. Kunst foto's en foto's over kunst in Apeldoorn en in de toekomst andere steden. De site is nog in ontwikkeling. Voornamelijk om u alvast toegang tot de routes te geven is hij online gebracht. Kom in de toekomst nog eens terug om verder te kijken. Ook zullen er dan meer routes zijn.

Alle foto's zijn door mij genomen en op alle foto's rust mijn beeldrecht (copyright(c)). U mag foto's - indien niet commercieel - zonder mijn toestemming gebruiken indien u mijn naam - Edward Butter - bij de foto's vermeldt.

Openbare kunst Apeldoorn

In mei 2019 heb ik vrijwel alle openbare kunstwerken gefotografeerd. De werken die ik het mooist vind of die mij het meest aanspreken heb ik onder het menu "Openbare Kunst Apeldoorn" ondergebracht. Hier vindt u ook verschillende ateliers in Apeldoorn die u kunt bezoeken.

Disclaimer

Er kunnen geen rechten worden ontleent of claims ingediend betreffende de informatie op deze website. Soms is een plaats niet helemaal juist gedefinieerd of is een kunstwerk verwijderd/verplaatst/gestolen. De routes heb ik gemaakt met een app in mijn scootmobiel. Bij enkele fietsroutes moet u soms een klein stukje lopen omdat u daar niet fietsen mag waar ik met de scootmobiel wel mag komen. U bent zelf verantwoordelijk voor het volgen van de verkeersregels en de eventuele gevolgen van het niet op de juiste manier volgen van deze regels.

Contact

Mailto:zwerfspin@gmail.com

Delen op Facebook