CDL/CDS/CLO2/DMSO

Dr. Hulda Clark

Indien je niet de onderwerpen ziet klik dan links boven op de 3 streepjes.


CDL of CDS of CLO2 of DMSO  of Methyleen of geluid (Dr. Hulda Clark) tegen: bacteriën, virussen, parasieten, schimmels enz. enz. 


Wat is chloordioxide: het is een chemisch molecuul dat al meer dan 200 jaar bekend is en al 70 jaar op de markt wordt gebracht met verschillende toepassingen, namelijk: de behandeling van water voor menselijke consumptie, de behandeling van vervuild water, voor biofilmcontrole in koeltorens en in de verwerking van voedsel en groente

Het is een van de meest effectieve biociden tegen ziekteverwekkers zoals bacteriën, schimmels, virussen, biofilms en andere soorten micro-organismen die ziekten kunnen veroorzaken. EN IS DUS GEEN BLEEKWATER!!

Daarnaast zijn er preklinische en klinische onderzoeken uitgevoerd, evenals onderzoeken die ons in staat stellen de toxicologische en veiligheidskenmerken te begrijpen, vooral voor gebruik door mensen (Lubbers et al 1984, Ma et al 2017).


 * * * WERKT OOK BIJ DIEREN * * *

=====================================
Vertaling door DeepL

BELANGRIJKE VaXxx VERKLARING door Dr. Andreas Kalcker

"De laatste tijd worden we overspoeld met slecht nieuws over vaxzines. Veel mensen zijn bang - en niet zonder reden - want het blijkt dat alle vaccins van alle fabrikanten zowel nano-grafeen als magnetietkristallen bevatten. De echte reden waarom de farmaceutische industrie nano-grafeen aan vaccins toevoegt, is omdat het een hogere transfectiefactor oplevert.

Een van de stoffen die in vaccins worden gebruikt is het biomateriaal waarvan de diploïde cellen van geaborteerde foetussen worden gemaakt. Het is niet alleen een ethisch probleem, maar ook een technisch probleem, omdat er niet genoeg grondstof is om miljoenen vaXzines te produceren.

Wat is de technische oplossing voor de industrie?

Ze gebruiken een transfectiemiddel en dat is nano-grafeen, meestal gecombineerd met magnetietkristallen, want dan kunnen ze de besmettingsgraad met weinig biomateriaal duizenden keren verhogen en dat betekent vele miljarden euro's, want dit is in de eerste plaats business en absolute macht.

Grafeen grijpt direct in in het biofysische evenwicht van het lichaam, waardoor het lichaam vatbaarder wordt, enorme hoeveelheden ferritine ophoopt en tegelijkertijd ook het beroemde magnetische effect op de arm van de geënte versterkt, omdat het ferritine, in plaats van gevormd te worden door maximaal 4500 ijzeratomen, dankzij de aanwezigheid van grafeen onmiddellijk miljoenen ijzeratomen per molecuul blijkt te bevatten.

Wat de meeste mensen en wetenschappers niet begrijpen is dat het niet zozeer om het grafeen gaat, maar om de pieken, omdat grafeen een vermenigvuldigingsfactor is. Nul vermenigvuldigd met iets is nog steeds nul. Zonder virussen is grafeen in deze kleine hoeveelheid relatief onschadelijk (het is de hoeveelheid die het gif maakt!) omdat het lichaam het, door zijn grootte, na verloop van tijd kan uitscheiden als alles wat niet van zichzelf is of zich gedraagt als een noxa in het lichaam.

De "pieken" zijn de echte vijand, want ze veroorzaken van gebrek aan concentratie en vermoeidheid tot bloedstolling en zelfs de dood na een tijdje.

Maar nu het goede nieuws‼️

Volgens bewezen gevallen en bevestigd door onze COMUSAV artsen, kan zelfs bevestigd worden dat bij VaXXinated patiënten, CDS absoluut effectief is. VaXXinated patiënten moeten protocol C minstens 21 dagen volgen, evenals protocol K op de plaats van de injectie.

Het is gebleken dat patiënten die voorheen magnetisch waren, herstelden, dat de symptomen verdwenen en dat ze geen abnormaal magnetisch veld meer hadden. CDS werkt ook op de delta variant en alle andere varianten, omdat het een oxidant is, wat betekent dat het oxideert op het eiwit, waardoor het denatureert en onschadelijk wordt.

We moeten ons dus eerder richten op het verspreiden van de oplossing en niet van het probleem.

Samen kunnen we levens redden en dat is het enige dat telt, want slechte berichten verspreiden is helemaal niet gezond. Met CDS helpen we levens te redden! We kunnen het allemaal doen voordat het te laat is...."

Dr. Andreas Kalcker 🙂


Klinische studies met chloordioxide. Met bronvermeldingen.


FAQ Dr. Andreas Kalcker.