Referenties

Eigenaar/ BGN Gewichtsconsulent- Voedingsdeskundige bij Goedhart Voedings- & Gewichtspraktijk

July 4, 2017, Tamara was a client of Yuka’s

Ik heb Yuka leren kennen als business coach. Sinds 2015 heb ik een praktijk als zelfstandige Gewichtsconsulente / kindervoedingscoach. Na de eerste opbouwfase merkte ik dat ik meer nodig had om mijn praktijk naar een volgend level te brengen. Iemand met een ruime ervaring en kennis van commerciële marketing.

Yuka heb ik ervaren als iemand die betrokken, doelgericht, efficiënt en professioneel te werk gaat. Zij gaf mij de tools en inzichten waar ik naar zocht en zette mij pro-actief aan het werk. Yuka heeft oog voor je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden en zorgt dat deze volledig tot uiting komen in het behalen van doelen en deadlines. Hierdoor kwam ik persoonlijk in mijn kracht te staan en kon ik mijn bedrijf met meer zelfvertrouwen naar een volgend level tillen.

Yuka is een absolute aanrader als coach die met haar passie jouw bedrijf tot een succes kan maken.

Yuka bedankt!

Tamara Goedhart |Goedhart Voedings- & Gewichtspraktijk

Ontwerper Van Gebruikersvriendelijke Software In Kantoorautomatisering

December 13, 2016, Erwin was a client of Yuka’s

Yuka analyseert, onderzoekt en geeft adviezen. Mij heeft ze o.a. laten inzien dat ik digitaal beter vindbaar moet zijn, daarnaast geeft ze tips en adviezen hoe dit te bereiken.

Zeer waardevol heb ik de gesprekken ervaren over mijn passie en persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke benadering van Yuka spreekt mij zeer aan.

CEO OLA Architecten

July 21, 2016, Aleksandra was a client of Yuka’s

Yuka Cares -> Cares!! Yuka zorg echt voor mens en zijn bedrijf en is zelf een zeer positieve mens. Dank je Yuka voor je hulp aan mijn bedrijf!!


Ing. Aleksandra Suchowska MArch, de CEO van OLA architecten

Animal Osteopathy and Rehabilitation, at De Dierenosteopaat

November 17, 2015, Nanne was a client of Yuka’s

Yuka heb ik leren kennen als ware netwerk-expert, met oog op anderen helpen en gebruik te laten maken van haar uitgebreide netwerk. Ze doet dit met veel enthousiasme en positiviteit. Je helpen groeien en de juiste contacten te krijgen. Mij heeft ze veel waardevolle adviezen gegeven over gebruik van social-media, netwerken en business development.