Your Moment

De Webshop is open, neem zeker een kijkje bij de Promoties.

Welkom

Bij Your Moment gaan verzorging en ontspanning hand in hand. Maak tijd voor jezelf en kom genieten van een manicure, pedicure, gelaatsverzorging of een ontspannende massage. Het is jouw moment van relaxatie. Daarnaast bied ik als gediplomeerd diëtiste ook voedingsadvies aan. Elk advies wordt op jouw maat gemaakt.

Welkom in mijn instituut in Terhagen (Rumst).

Wie ben ik?

Dag iedereen,

Mijn naam is Sheila Cop. Al sinds de lagere school ben ik vastbesloten om een eigen zaak op te starten. Eentje dat aansluit op mijn interesses en waar ik mij met hart en ziel volledig aan kan wijden. In 2017 heb ik dan eindelijk mijn kinderdroom in vervulling zien gaan. Your Moment was geboren, mijn pareltje, mijn eigen zaak.

Natuurlijk kan je geen schoonheids- en diëtetiekzaak opstarten zonder een degelijke opleiding. In het Sint-Agnesinstituut te Hoboken heb ik mijn middelbaar diploma Schoonheidsverzorging gehaald. Daarna heb ik nog een specialisatiejaar gevolgd in Denise Grésiac te Berchem. Ik was al heel tevreden met mijn opleiding, maar toch was er nog een knagend gevoel om meer te weten en meer te kunnen. Nog voor ik het goed en wel besefte, volgde ik de opleiding Voedings-Dieetkunde aan de AP Hogeschool te Antwerpen. Meteen na mijn opleiding kon ik starten als diëtiste in AZ rivierenland campus Rumst. Je leest het goed. Ik combineer mijn zaak met een deeltijdse job. Dit zorgt ervoor dat je enkel op afspraak naar het instituut kan komen. Neem gerust een kijkje bij mijn behandelingen voor meer informatie.

Mijn visie

Mijn visie is eigenlijk heel erg simpel.
De klanten van Your Moment moeten zichzelf kunnen zijn. Moeten erop kunnen vertrouwen dat de behandeling/consultatie die ze krijgen, er eentje is dat wordt uitgevoerd met kennis van zaken. Als het ook even kan, probeer ik zoveel mogelijk Belgische producten te gebruiken. De voorwaarde hiervoor is wel dat de Belgische producten kwalitatief moeten zijn. Ik wil enkel het beste voor mijn klanten. Je kan zeggen dat Your Moment op drie pijlers steunt: Kwaliteit, Respect en Vertrouwen.