Theatervoorstelling

Land van verlangen

11 november 2023 spelen we onze muzikale vertelvoorstelling ' Land van Verlangen' over Vincent van Gogh in theater Geliekvloers te Buinen. 

We spelen twee voorstellingen: een matinee om 14.30 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur. Kaartjes kosten €15 en zijn te koop bij het theater via reserveren@geliekvloers.nl.

Lara en Gijs

Lara en Gijs maken graag muziek, ze spelen een breed repertoire van uiteenlopende stijlen zoals: pop, soul, kleinkunst en chanson.  Lara zingt al vanaf haar veertiende en ze wil mensen ontroeren. Ze wordt begeleid op gitaar door Gijs Kos, hij heeft een ruime ervaring als gitarist in diverse formaties en hij schrijft graag liedjes. Lara en Gijs vullen elkaar naadloos aan en in 2022 brachten ze samen een album uit.

UK tour

Optreden in Engeland

In juli gingen we on tour in Engeland, we hadden vier optredens in Kent en East-Sussex en het was fantastisch! Super enthousiast publiek en ze geven in Engeland fooi aan muzikanten, dat zijn we niet gewend in Nederland. 

We hebben een leuke tijd gehad in Engeland, we zijn alweer uitgenodidgd om te komen opdtreden, dus wie weet wat de toekomst brengt.

Nieuw album

RTV Drenthe

21 december 2022 waren we te zien in het muziekpragramma Djammen. 

We gaven een interview over onze samenwerking en natuurlijk over onze muziek. We speelden drie leidjes, 'e'en daarvan was te zien in de uitzending, de anderen zijn online te zien.

De uitzendig is online terug te kijken.


Nieuw album

Op 20 maart 2022 kwam ons album Originals Traditionals online. 

26 maart is het album gepresenteerd in Klein Paradiso Echten. 

Op het album staan 16 liedjes: 8 originals en 8 tradionals. 

We werkten samen met de Engelse songwriter Dick Perrin.

De bas werd ingespeeld door Berthil Rundervoort en Gijs nam de andere instrumenten voor zijn rekening.