Nieuw album

Nieuw album

Op 20 maart 2022 kwam ons album Originals Traditionals online.

26 maart is het album gepresenteerd in Klein Paradiso Echten.

Op het album staan 16 liedjes: 8 originals en 8 tradionals.

We werkten samen met de Engelse songwriter Dick Perrin.

De bas werd ingespeeld door Berthil Rundervoort en Gijs nam de andere instrumenten voor zijn rekening.

We hebben een nieuwe single! Long distance dance.

Deze is te vinden op alle bekene kanalen zoals Spotify (link in foto), Apple music, Soundcloud en Amaon.


Lara en Gijs

Lara en Gijs maken graag muziek. Ze spelen een breed repertoire van uiteenlopende stijlen zoals: pop, soul, kleinkunst en chanson. Lara zingt al vanaf haar veertiende en ze wil mensen ontroeren. Ze wordt begeleid op gitaar door Gijs Kos. Gijs heeft een ruime ervaring als gitarist in diverse formaties. Lara en Gijs vullen elkaar naadloos aan.

Over Lara

Al op haar veertiende volgde Lara zanglessen bij Rosemary de Souza in Dwingeloo, waar ze de basis van het zingen leerde. Op latere leeftijd volgde ze een muziektheateropleiding aan de musical academy van het Nederlands Musical Ensemble. Ze deed veel ervaring op in diverse grote en kleine theatervoorstellingen (Musicals in Ahoy, Verborgen Legende etc.) en ze zong in verschillende bands.

Geruime tijd volgde Lara zanglessen bij Lea Schepel in Groningen, waar veel aandacht was voor zangtechniek en tekstinterpretatie.

Lara wordt begeleid door gitarist Gijs Kos. Ze geven vooral intieme (huiskamer)concerten. Kiezen vindt de zangeres moeilijk, er zijn zoveel mooie muziekstijlen: chanson, kleinkunst, fado, pop. Het liefst zingt ze in allerlei talen. 'Een repertoire dat alle kanten uitschiet' aldus Jacques d'Ancona. Ze spelen veel bestaande muziek, maar altijd in eigen stijl gearrangeerd.

Voor Lara is de emotie het belangrijkste in muziek. Ze raakt mensen met haar stem.

Mei 2016 stond ze in de finale van het Drents Liedtiesfestival met het lied 'Dizze leegte' dat werd gebaseerd op een gedicht van Delia Bremer.

Eind 2016 bracht ze met Gijs Kos en Ron Saan de EP 'Onderweg' uit met eigen liedjes in uiteenlopende stijlen en in zes talen.

Maart 2017 was Lara een van de finalisten van het Concours de la Chanson. Onder begeleiding van Gijs Kos en Ron Saan zong ze het bekende ‘les feuilles mortes’ en haar eigen geschreven chanson ‘Il pleut’.