Kampkuur

Wat?

Kuur betekent onderdompelen in, ontdekken, experimenteren, genieten, ontspannen,... en dat doen we tijdens onze kampjes. 

Samen met onze vriendjes maken we er een actieve, leerrijke, boeiende, uitdagende avonturen van. We bieden een variatie van activiteiten en materialen aan. We zetten in op sociale, creatieve, motorische, muzikale,... vaardigheden. We ondersteunen kinderen in het verder ontwikkelen van hun creatief vermogen en kritisch denken. 

De kinderen kunnen tijdens keuzeactiviteiten proeven van verschillende sporten en ontdekken zo misschien een nieuwe hobby. We leggen de nadruk op plezierig verder ontwikkelen van motoriek – coördinatie – lichaamsbesef – evenwicht. We gaan experimenteren, balanceren, controleren, katapulteren, combineren, reageren…

Aan de hand van leuke speelse, avontuurlijke en creatieve activiteiten in combinatie met beweging zoals yoga, weerbaarheidstraining, … en zoveel meer (aangepast aan de leeftijd) leer je over jezelf, ik en de anderen, over je talenten, over samenwerken en stevig in je schoenen staan m.a.w. Je leert dat je jezelf mag zijn.

Onze monitoren zijn opgeleid als leerkracht en hebben reeds jaren ervaring in het onderwijs. Ze zijn enthousiast en hebben een hart voor kinderen. Op deze manier bieden we kwalitatieve kampjes aan. We voorzien maximum 15 kinderen per monitor. 


Aanbod

Kamp: MINI HerfstKUUR 


Prijs: 100 euro


Periode: 30 & 31 oktober en 2 & 3 november. 1 november is er geen kamp. 

Inschrijven per dag is ook mogelijk, contacteer ons gerust en we maken een programma op maat. 


Plaats: GO! BS De Trampoline


Leeftijd: voor kinderen van 2,5 jaar tot en met 6 jaar.


Begeleiders: Ibe Berckmoes, Maya De Groote, Siel Verbeurgt & Virien Van Heghe


Inschrijven via: https://forms.gle/4tcSaykyhRnBieac9