Foto's van Pieter van der Bij

Speciale dank voor de hulp van Sietske en Pieter van der Bij, de Foto's van Pieter van der Bij geplaatst op deze site : klik hier of ga naar het menu foto's

Er staat ook een paar filmpjes tussen (waarvan eentje vanaf een boot is genomen door Martine Brandsma)

Uitslag 2e editie Woudfennen Zwemloop 17 juli 2019

Rene Jaarsma uit Drachten en Meike Regeling uit Stiens sleepten de zwarte handdoek binnen bij de 2e editie van de Woudfennen Zwemloop. Meike leverde een opvallende prestatie door overal als 5e te eindigen. De blauwe handdoeken waren voor Stefan van der Pal uit Leeuwarden en Brenda de Jong uit Drachten. De gele handdoeken gingen naar Silvia Brouwer en Lammert van der Veen.

Klik hier voor alle uitslagen

Podium Heren 2019


Podium Dames 2019


Woudfennen Zwemloop editie 2

Is 1500 M zwemmen in de Put van Nederhorst gevolgd door 5 KM hardlopen langs de oevers van de Langwarder Wielen.

Zwemmen

De start is om 19.30 uur vanaf het strand en bestaat uit 1 ronde van 1500 m in de Put van Nederhorst, er wordt linksom gezwommen.

Wisselzone

Op het strand is een wisselzone ingericht, voor de wisselzone stap je door een spoelbak om zand van je voeten te spoelen, in de wisselzone kun je het wetsuit ophangen en je hardloopschoenen aantrekken. De wisselzone wordt bewaakt.

Hardlopen

Je loopt eerst richting de Langwarder Wielen daarna rechtsaf volg je het schelpenpad welke onder de A7 doorgaat waar keerpunt 1 is ingericht vervolgens weer terug en bij de T splitsing loop je rechtdoor tot de Scharster-Rijn naar keerpunt 2 daarna weer terug richting het strand van de Put van Nederhorst naar de finish.