Wie is WIJ

Even voorstellen:

Raymond van den Broek - Ik ben een bewoner van het Oude Noorden en actief in een buurttuin in de wijk, het Hooglandje, in de organisatie van de Noord4daagse, de avondvierdaagse van Noord, en in ZOHOcitizens het ondernemerscollectief in ZOHO. Ik ben verkiesbaar voor de wijkraad in het Oude Noorden.

Nynke Schaaf - Hallo! Ik woon in Blijdorp met mijn gezin en ben initiatiefnemer van Eat&Meet New Residents, Rotterdam Kantelt en de lokale meet ups van VPRO Tegenlicht in Theater Rotterdam. Ik wil me graag verkiesbaar stellen voor de wijkraad in Blijdorp. Ik ben trots op deze wijk en zie allerlei mogelijkheden om van Blijdorp de een duurzame wijk op het gebied van leven, wonen en werken te maken.

Lucas van Zuijlen - Hallo! Na acht jaar zwerven door Rotterdam heb ik me in 2011 in de Agniesebuurt gevestigd en wil hier tot ver na mijn pensioen blijven wonen.Als architect heb ik diverse transformatie projecten rondom de Hofpleinlijn gerealiseerd. Als ‘ nieuwe' rotterdammer heb ik een groot netwerk binnen de culturele en maatschappelijke wereld.

Edwin de Voigt -

Ingrid Meijer Boltjes - Ik woon al 20 jaar in de kop van het Oude Noorden en heb de buurt van gribus naar gersch zien (en helpen) veranderen. Ik ben actief in bewonersvereniging Top van Noord, volkstuinvereniging Hof van Noord en Stichting GroenNoord. Daarnaast beheer ik de schooltuin van Basisschool de Fontein en ben ik actief bij de buurt-binnentuin aan de Soetendaalseweg.