Hiekan Western-talli sijaitsee Pihtiputaalla Hiekan Hippoksen raviradan yhteydessä. Tarjoamme ratsastustunteja kaikentasoisille ratsastajille, hevosten täysihoito- ja vuokrapaikkoja sekä hevosten koulutusta.

Tallin omistaa ja palveluista vastaa Sanna Liimatainen.

Tallissa on paikat 14 hevoselle ja jokaisessa ulkotarhassa on katokset tuulen ja sateen suojaksi. Ulkotarhat ovat hiekkapohjaisia, joten ne pysyvät suhteellisen kuivina myös pahimpaan kura-aikaan.

Ympäristö tarjoaa mahdollisuuden monipuoliselle hevosurheilulle. Aivan pihasta lähtevät hiekkakangasmaastot, joissa voi patikoida hevosen kanssa tai ilman. Järven läheisyys tuo monipuolisuutta hevosten treenaamiseen. Kesäisin on mahdollista uittaa hevosia ja talvisin päästään ajamaan ja ratsastamaan myös järven jäälle.

30 x 60 m kokoinen ratsastuskenttä, pyöröaitaus sekä vieressä oleva ravirata antavat monipuoliset harrastus- ja treenausmahdollisuudet sekä ravi- että ratsuihmisille.

Aivan tallin vieressä on myös viihtyisä uimaranta ja kuumana kesäpäivänä voi pulahtaa uimaan ratsastustunnin päätteeksi.