Wandelclub Nieuwpoort

Welkom op onze website

Wandelclub nieuwtjes

Afgelaste activiteiten n.a.v. het coronavirus

Naar aanleiding van de maatregelen die de federale overheid en lokale gemeentebesturen nemen ter bestrijding van het coronavirus ziet Wandelclub Nieuwpoort zich genoodzaakt volgende activiteiten af te lassen:

zaterdag 19/12/2020: ledenvergadering WCN

donderdag 24/12/2020: Hendrik Geeraerttocht

  • De editie oktober 2020 van ons clubblad De Vuurtoren is vanaf nu te raadplegen op onze site! Klik hiervoor door naar "Vuurtoren".

  • De meest recente versie (oktober 2019) van het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring van onze club zijn terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo". Je kunt er ook de het klassement van 2019 raadplegen en je documenten voor 2020 (klassementsblad en spaarkaart) in PDF downloaden.

hernieuwen lidmaatschap 2021

NIEUWE LEDEN VAN HARTE WELKOM!!!

Het lidmaatschap moet voor 1 januari 2021 worden hernieuwd, wil je vanaf die datum van de ledenkorting genieten. Iedereen behoudt zijn lidkaart van vorig jaar maar bij niet betaling wordt de barcode van de lidkaart vanaf 1 januari niet herkend en betaal je als niet-lid.

De prijzen blijven dit jaar onveranderd. Het lidgeld voor het 1ste en 2de bedraagt 15 €. Het lidgeld voor een 3de en volgende op eenzelfde adres bedraagt 12 €. Het lidgeld is gratis voor kinderen min 12 jaar. Jongeren tussen 12 en 18 jaar betalen 12 €.

We vragen om de betalingen uit te voeren via overschrijving. Deze keer worden er uitzonderlijk geen waardebonnen uitgereikt. Een koppel dat naast het individuele lidgeld ook de Walking in Belgium wenst te ontvangen (kostprijs voor leden bedraagt slechts 3 €), betaalt op voorhand per overschrijving.

WCN-rekeningnummer: BE44 4741 1222 0145 – BICC: KREDBEBB.

De ledenvergadering van zaterdag 19 december is geannuleerd.

Nieuwe foto's op de website

zondag 23 februari 2020

Trappistentocht Zoersel - busreis

De weersvoorspellingen waren zeer ongunstig, maar dat viel uiteindelijk zeer goed mee: soms enkele rukwinden en wat lichte regen. Na afloop van de tocht begon het dan toch harder te regenen. De inschrijvingen waren zo talrijk dat er 2 bussen werden ingelegd voor de verplaatsing. Iedereen was het erover eens dat het bosrijke parcours zeker de moeite waard was. Ondertussen heeft Gerard weer gezorgd voor een fotoreportage en 2 PowerPoints.