Wandelclub Nieuwpoort

Welkom op onze website

Wandelclub nieuwtjes

Afgelaste activiteiten n.a.v. het coronavirus

Naar aanleiding van de maatregelen die de federale overheid en lokale gemeentebesturen nemen ter bestrijding van het coronavirus ziet Wandelclub Nieuwpoort zich genoodzaakt volgende activiteiten af te lassen:

donderdag 21/05/2020: busreis Sint-Truiden

vrijdag 05/06 t.e.m. zondag 07/06/2020: OenderUs Houffalize

zaterdag 27/06/2020: Paardenvisserstocht

  • De datum voor de wandelmarathon is gewijzigd! Deze gaat nu door op zondag 13 september en niet op zaterdag 26 september zoals eerder aangekondigd.

  • De editie april 2020 van ons clubblad De Vuurtoren is vanaf nu te raadplegen op onze site! Klik hiervoor door naar "Vuurtoren".

  • De meest recente versie (oktober 2019) van het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring van onze club zijn terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo". Je kunt er ook de het klassement van 2019 raadplegen en je documenten voor 2020 (klassementsblad en spaarkaart) in PDF downloaden.

Nieuwe foto's op de website

zondag 23 februari 2020

Trappistentocht Zoersel - busreis

De weersvoorspellingen waren zeer ongunstig, maar dat viel uiteindelijk zeer goed mee: soms enkele rukwinden en wat lichte regen. Na afloop van de tocht begon het dan toch harder te regenen. De inschrijvingen waren zo talrijk dat er 2 bussen werden ingelegd voor de verplaatsing. Iedereen was het erover eens dat het bosrijke parcours zeker de moeite waard was. Ondertussen heeft Gerard weer gezorgd voor een fotoreportage en 2 PowerPoints.