Wandelclub Nieuwpoort

Welkom op onze website

Wandelclub nieuwtjes

  • De Nieuwsbrief augustus 2021 is vanaf nu te raadplegen op onze site! Klik hiervoor door naar "Nieuwsbrief".

  • De meest recente versie (oktober 2019) van het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring van onze club zijn terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo".

busreis heidetochten zonhoven

Foto's en PowerPoints van deze busreis zijn te bekijken in de fotogalerij!

western front trail

Wanneer: zaterdag 18/09/2021
Organisatie: Wandelsport Vlaanderen
Afstanden: 35 - 60 - 85 km
Vertrek:
35 km start in Diksmuide
60 km start in Ieper
85 km start in Mesen
Aankomst: voor alle afstanden: Westfront museum aan het Albert I monument
Voorinschrijven is noodzakelijk! Wie wil deelnemen, vindt alle info en het inschrijvingsformulier op de site van Wandelsport Vlaanderen onder het balkje ‘Activiteiten’. Daar vind je de subgroep ‘Wandelevents’.
Op de website westernfronttrail.be vind je eveneens alle info.

paardenvisserstocht en vlaanderen wandelt lokaal

Na een lange onderbreking mochten we op 26/06 en 27/06 direct dubbel aan de slag: eerst onze eigenste klassieker de Paardenvisserstocht, gevolgd door Vlaanderen Wandelt Lokaal, waarbij de deelnemers naar hartenlust parcours van verschillende organisaties konden combineren. Huisfotograaf Gerard Vanacker was er als de kippen bij om zijn fototoestel vanonder het stof te halen om beide organisaties visueel te documenteren. Rep u naar de fotogalerij voor foto's en PowerPoints!

Noteer alvast 23 oktober in uw agenda voor onze volgende organisatie: de Jeanne Pannetocht!

word lid van wandelclub nieuwpoort!

Wandelclub Nieuwpoort staat open voor iedereen die niet in groep wil wandelen maar toch graag geniet van een clubsfeer. Bij ons wandelt elkeen individueel of met de partner, familie/vrienden maar ontmoeten we elkaar ook in clubverband als we daar voor intekenen. Vrijheid is bij ons geen loos begrip. Bij ons kan je ook genieten van busreizen om in groep gezamenlijk naar mooie wandelgebieden in Vlaanderen te reizen aan spotgoedkope prijzen om daar toch individueel te gaan wandelen op de mooiste plekjes van Vlaanderen. Als lid ben je bovendien op elke wandeltocht verzekerd. En voor het lidgeld moet je het al zeker niet laten. Als je de prijzen hieronder ziet, geloof je de eigen ogen niet.

Het lidgeld bedraagt € 15 voor zowel eerste als tweede lid - € 12 voor derde lid op zelfde adres – € 0 voor kinderen -12 j - jongeren tussen 12 en 18 jaar betalen € 12 – de wandelgids Walking in Belgium krijg je aan ongelofelijke ledenprijs van € 3 in plaats van de €17 in de Standaard Boekhandel.

Het bedrag kan je betalen op rekening van Wandelclub Nieuwpoort vzw: BE44 4741 1222 0145 – BICC: KREDBEBB - laat je gegevens na, liefst via mail zodat we eventueel ontbrekende gegevens kunnen opvragen en de lidkaart wordt automatisch aangemaakt.