Wandelclub Nieuwpoort

Welkom op onze website

Wandelclub nieuwtjes

  • De Nieuwsbrief oktober 2021 is vanaf nu te raadplegen op onze site! Klik hiervoor door naar "Nieuwsbrief".

  • De meest recente versie (oktober 2019) van het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring van onze club zijn terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo".

zaterdag 25/09: ijzerbroekentocht Lo-reninge

De IJzerstappers organiseerden recentelijk hun IJzerbroekentocht, en daar gingen heel wat WCN'ers op af. Gerard Vanacker was er ook bij, waardoor je van de nodige foto's en PowerPoints kan genieten op deze website.

zaterdag 23/10: jeanne pannetocht - eigen organisatie

Alle informatie omtrent deze organisatie vind je op de betreffende pagina!

busreis heidetochten zonhoven

Foto's en PowerPoints van deze busreis zijn te bekijken in de fotogalerij!

word lid van wandelclub nieuwpoort!

Wandelclub Nieuwpoort staat open voor iedereen die niet in groep wil wandelen maar toch graag geniet van een clubsfeer. Bij ons wandelt elkeen individueel of met de partner, familie/vrienden maar ontmoeten we elkaar ook in clubverband als we daar voor intekenen. Vrijheid is bij ons geen loos begrip. Bij ons kan je ook genieten van busreizen om in groep gezamenlijk naar mooie wandelgebieden in Vlaanderen te reizen aan spotgoedkope prijzen om daar toch individueel te gaan wandelen op de mooiste plekjes van Vlaanderen. Als lid ben je bovendien op elke wandeltocht verzekerd. En voor het lidgeld moet je het al zeker niet laten. Als je de prijzen hieronder ziet, geloof je de eigen ogen niet.

Het lidgeld bedraagt € 15 voor zowel eerste als tweede lid - € 12 voor derde lid op zelfde adres – € 0 voor kinderen -12 j - jongeren tussen 12 en 18 jaar betalen € 12 – de wandelgids Walking in Belgium krijg je aan ongelofelijke ledenprijs van € 3 in plaats van de €17 in de Standaard Boekhandel.

Het bedrag kan je betalen op rekening van Wandelclub Nieuwpoort vzw: BE44 4741 1222 0145 – BICC: KREDBEBB - laat je gegevens na, liefst via mail zodat we eventueel ontbrekende gegevens kunnen opvragen en de lidkaart wordt automatisch aangemaakt.