Wandelclub Nieuwpoort

Welkom op onze website

Wandelclub nieuwtjes

  • De Nieuwsbrief januari 2022 is vanaf nu te raadplegen op onze site! Klik hiervoor door naar "Nieuwsbrief".

  • De meest recente versie (januari 2022) van het intern reglement en de privacyverklaring van onze club zijn terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo".

  • Lid worden van onze club? Dat kan! Klik op onderstaande button om online in te schrijven. Diane zal dan contact met jou opnemen om de inschrijving verder af te handelen.

zondag 6 februari 2022 : KRUWERSTOCHT "EIGEN ORGANISATIE"

Door het 'zwin' van de Westkust over paadjes in een schitterend duingebied.

Start: : ’t Oud Schooltje, Kerkstraat 20 A, 8670 Koksijde-Dorp

Meer info : Kruwerstocht

zondag 30/01/2022 : Winterwandeling Wolvertem

Op zondag Gaan we met de bus naar Wolvertem voor de Winterwandeling georganiseerd door de Cracks Wolvertem. Zie pagina Busreizen.

nieuwe foto's op de website:

In onze fotogalerij kun je alle albums en powerpoints bekijken!

donderdag 30 december: Geeraerttocht

Het heeft heel wat inspanningen gevergd van het bestuur, maar mits de nodige aanpassingen kon onze Geeraerttocht doorgaan. Gerard Vanacker was er ook bij en zorgt weer voor een mooie fotoreeks!

zondag 21 november: busreis boom

zondag 14 november: west-vlaanderen wandelt oostende

zaterdag 13 november: wcn's open en toe

word lid van wandelclub nieuwpoort!

Wandelclub Nieuwpoort staat open voor iedereen die niet in groep wil wandelen maar toch graag geniet van een clubsfeer. Bij ons wandelt elkeen individueel of met de partner, familie/vrienden maar ontmoeten we elkaar ook in clubverband als we daar voor intekenen. Vrijheid is bij ons geen loos begrip. Bij ons kan je ook genieten van busreizen om in groep gezamenlijk naar mooie wandelgebieden in Vlaanderen te reizen aan spotgoedkope prijzen om daar toch individueel te gaan wandelen op de mooiste plekjes van Vlaanderen. Als lid ben je bovendien op elke wandeltocht verzekerd.

Het lidgeld bedraagt € 15 voor zowel eerste als tweede lid - € 12 voor derde lid op zelfde adres – € 0 voor kinderen -12 j - jongeren tussen 12 en 18 jaar betalen € 12 – de wandelgids Walking in Belgium krijg je aan ongelofelijke ledenprijs van € 3 in plaats van de €17 in de Standaard Boekhandel.

Het bedrag kan je betalen op rekening van Wandelclub Nieuwpoort vzw: BE44 4741 1222 0145 – BICC: KREDBEBB - laat je gegevens na, liefst via mail zodat we eventueel ontbrekende gegevens kunnen opvragen en de lidkaart wordt automatisch aangemaakt.