Wandelclub Nieuwpoort

Welkom op onze website

Wandelclub nieuwtjes

Afgelaste activiteiten n.a.v. het coronavirus

Naar aanleiding van de maatregelen die de federale overheid en lokale gemeentebesturen nemen ter bestrijding van het coronavirus ziet Wandelclub Nieuwpoort zich genoodzaakt volgende activiteiten af te lassen:

Voorlopig geen geannuleerde activiteiten

  • De Nieuwsbrief april 2021 is vanaf nu te raadplegen op onze site! Klik hiervoor door naar "Nieuwsbrief". De laatste Vuurtoren van januari 2021 is hier eveneens nog terug te vinden.

  • De meest recente versie (oktober 2019) van het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring van onze club zijn terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo".

  • Heel wat wandelclubs voorzien wandelmogelijkheden via permanente parcours. Bekijk het aanbod op wandelblog.be!

word lid van wandelclub nieuwpoort!

Wandelclub Nieuwpoort staat open voor iedereen die niet in groep wil wandelen maar toch graag geniet van een clubsfeer. Bij ons wandelt elkeen individueel of met de partner, familie/vrienden maar ontmoeten we elkaar ook in clubverband als we daar voor intekenen. Vrijheid is bij ons geen loos begrip. Bij ons kan je ook genieten van busreizen om in groep gezamenlijk naar mooie wandelgebieden in Vlaanderen te reizen aan spotgoedkope prijzen om daar toch individueel te gaan wandelen op de mooiste plekjes van Vlaanderen. Als lid ben je bovendien op elke wandeltocht verzekerd. En voor het lidgeld moet je het al zeker niet laten. Als je de prijzen hieronder ziet, geloof je de eigen ogen niet.

Het lidgeld bedraagt € 15 voor zowel eerste als tweede lid - € 12 voor derde lid op zelfde adres – € 0 voor kinderen -12 j - jongeren tussen 12 en 18 jaar betalen € 12 – de wandelgids Walking in Belgium krijg je aan ongelofelijke ledenprijs van € 3 in plaats van de €17 in de Standaard Boekhandel.

Het bedrag kan je betalen op rekening van Wandelclub Nieuwpoort vzw: BE44 4741 1222 0145 – BICC: KREDBEBB - laat je gegevens na, liefst via mail zodat we eventueel ontbrekende gegevens kunnen opvragen en de lidkaart wordt automatisch aangemaakt.

vlaanderen wandelt lokaal - nieuwe datum zondag 27/06/2021

WCN zal samenwerken met Buencamino Koksijde, de Duintrappers Westende, de Spoetnikstappers Middelkerke en de Keignaerttrippers Oostende om samen een groot wandelparcours op te zetten. In Nieuwpoort zul je kunnen starten in de foyer van de City in de Valkestraat. Onze club zal een parcours uitpijlen naar de Witte Burg te Oostduinkerke. Je zal ook vanuit Nieuwpoort richting Oostende kunnen stappen. Er zullen veel combinaties mogelijk zijn, al dan niet met gebruik van de kusttram. Alvast iets om naar uit te kijken!