Wandelclub Nieuwpoort

Welkom op onze website

Wandelclub nieuwtjes

  • De Nieuwsbrief oktober - november 2022 is vanaf nu te raadplegen op onze site! Klik hiervoor door naar "Nieuwsbrief".

  • De meest recente versie (januari 2022) van het intern reglement en de privacyverklaring van onze club zijn terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo".

  • Lid worden van onze club? Dat kan! Klik op onderstaande button om online in te schrijven. Diane zal dan contact met jou opnemen om de inschrijving verder af te handelen.

zaterdag 17/12/2022 Vredeslicht

Wandelclub Nieuwpoort neemt opnieuw deel aan Vredeslicht.De WCN-deelnemers van toen bewaren warme herinneringen aan deze fakkeltocht die het vredeslicht van Ieper naar 4 bestemmingen verderop in de provincie West-Vlaanderen moet brengen. Nieuwpoort is opnieuw één van de 4 eindbestemmingen. We verzamelen in de vooravond van zaterdag 17 december aan de parking naast het Albertmonument Nieuwpoort om de deelnemers te verdelen over de beschikbare auto’s en naar Sint-Pieterskapelle te rijden en het laatste traject naar Nieuwpoort te stappen.Meer informatie volgt in een volgende Nieuwsbrief. De deelname aan Vredeslicht is gratis maar er moet wel ingeschreven worden bij astrid.nijs@telenet.be tel. 0479/97.95.26

donderdag 29/12/2022 Hendrik geeraerttocht

Wandeltocht als ode aan de vermaarde sluiswachter en oorlogsheld '1914 -1918'
Info klik Hendrik Geeraerttocht

Zaterdag 04/02/2023 Kruwerstocht - Peerdevisschers walk

info klik Kruwerstocht

nieuwe foto's op de website

In onze fotogalerij kun je alle albums en PowerPoints bekijken!

ledenvergadering 30/11/2022

ledenfeest 12/11/2022

jeanne pannetocht 22/10/2022

busreis mechelen

Wandelvakantie pitztal

word lid van wandelclub nieuwpoort!

Wandelclub Nieuwpoort staat open voor iedereen die niet in groep wil wandelen maar toch graag geniet van een clubsfeer. Bij ons wandelt elkeen individueel of met de partner, familie/vrienden maar ontmoeten we elkaar ook in clubverband als we daar voor intekenen. Vrijheid is bij ons geen loos begrip. Bij ons kan je ook genieten van busreizen om in groep gezamenlijk naar mooie wandelgebieden in Vlaanderen te reizen aan spotgoedkope prijzen om daar toch individueel te gaan wandelen op de mooiste plekjes van Vlaanderen. Als lid ben je bovendien op elke wandeltocht verzekerd.

Het lidgeld bedraagt € 15 voor zowel eerste als tweede lid - € 12 voor derde lid op zelfde adres – € 0 voor kinderen -12 j - jongeren tussen 12 en 18 jaar betalen € 12 – de wandelgids Walking in Belgium krijg je aan ongelofelijke ledenprijs van € 3 in plaats van de €17 in de Standaard Boekhandel.

Het bedrag kan je betalen op rekening van Wandelclub Nieuwpoort vzw: BE44 4741 1222 0145 – BICC: KREDBEBB - laat je gegevens na, liefst via mail zodat we eventueel ontbrekende gegevens kunnen opvragen en de lidkaart wordt automatisch aangemaakt.