Wandelclub Nieuwpoort

Welkom op onze website

Wandelclub nieuwtjes

  • De Nieuwsbrief april 2022 is vanaf nu te raadplegen op onze site! Klik hiervoor door naar "Nieuwsbrief".

  • De meest recente versie (januari 2022) van het intern reglement en de privacyverklaring van onze club zijn terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo".

  • Lid worden van onze club? Dat kan! Klik op onderstaande button om online in te schrijven. Diane zal dan contact met jou opnemen om de inschrijving verder af te handelen.

zaterdag 21 mei 2022 : AG Belgian Coast Walk

vrij 03/06 - zo 05/06/2022 : Oender Us in Houffalize

Begin juni organiseert onze club een samenzijn. OenderUS

!! Nieuw !! Peerdevisschers walk op zaterdag 25 juni

Eind juni organiseert onze club traditiegetrouw de zie Paardenvisserstocht Op die dag organiseren we ook een uitdaging voor de trailwalk liefhebbers: een sfeervol en uitdagend parcours van 35, 50 of 60 km! Vooraf inschrijven is verplicht.

Info over dit evenement vind je op deze pagina of op deze website!

Dank aan de gemeente Koksijde voor de logistieke steun :

nieuwe foto's op de website

In onze fotogalerij kun je alle albums en PowerPoints bekijken!

busreis zaventem 08/05/2022

vlaanderen wandelt lokaal nieuwpoort

busreis antwerpen en jachthaventocht nieuwpoort

zondag 20 februari: busreis geel

zondag 06 februari: kruwerstocht

Het stormachtige weer zorgde voor een lage opkomst, maar dat weerhield de doorzetters niet om te komen genieten van een prachtig parcours in Oostduinkerke - Koksijde. De wandelaars werden uiteindelijk beloond met de spreekwoordelijke zonneschijn na de regen. Ook Gerard trotseerde de wind en zorgde weer voor een uitgebreide fotoreportage!

zondag 28 januari: busreis wolvertem

De eerste busreis van 2022 is een feit! Gerard Vanacker was mee en zorgde voor foto's en PowerPoints!

donderdag 30 december: Geeraerttocht

Het heeft heel wat inspanningen gevergd van het bestuur, maar mits de nodige aanpassingen kon onze Geeraerttocht doorgaan. Gerard Vanacker was er ook bij en zorgt weer voor een mooie fotoreeks!

word lid van wandelclub nieuwpoort!

Wandelclub Nieuwpoort staat open voor iedereen die niet in groep wil wandelen maar toch graag geniet van een clubsfeer. Bij ons wandelt elkeen individueel of met de partner, familie/vrienden maar ontmoeten we elkaar ook in clubverband als we daar voor intekenen. Vrijheid is bij ons geen loos begrip. Bij ons kan je ook genieten van busreizen om in groep gezamenlijk naar mooie wandelgebieden in Vlaanderen te reizen aan spotgoedkope prijzen om daar toch individueel te gaan wandelen op de mooiste plekjes van Vlaanderen. Als lid ben je bovendien op elke wandeltocht verzekerd.

Het lidgeld bedraagt € 15 voor zowel eerste als tweede lid - € 12 voor derde lid op zelfde adres – € 0 voor kinderen -12 j - jongeren tussen 12 en 18 jaar betalen € 12 – de wandelgids Walking in Belgium krijg je aan ongelofelijke ledenprijs van € 3 in plaats van de €17 in de Standaard Boekhandel.

Het bedrag kan je betalen op rekening van Wandelclub Nieuwpoort vzw: BE44 4741 1222 0145 – BICC: KREDBEBB - laat je gegevens na, liefst via mail zodat we eventueel ontbrekende gegevens kunnen opvragen en de lidkaart wordt automatisch aangemaakt.