Vuoksen Neiet 

Tervetuloa tutustumaan toimintaan! 

Syksyn 2023 toiminta alkaa viikolla 33 koulujen alettua. 

Koko syksyn kalenterin löydät kalenterisivulta. Muutokset ovat mahdollisia.

Lapsi- ja nuorisokuoro Vuoksen Neiet harjoittelee Mansikkalan koulukeskuksessa musiikkiluokassa C123 (os. Koulukatu 2, 55100 Imatra). Käynti Koulukadun puolelta pääovista. Koulu on kengätön.

Syyskuussa 2022 kuoron alaisuudessa aloitti uusi 4-6 -vuotiaille tarkoitettu kuorokerhoryhmä. Se harjoittelee viikoittain reilut puoli tuntia kerrallaan.  Pienten ryhmässä harjoitellaan kuoroharrastukseen liittyviä perustaitoja: leikitään äänellä, kehitetään sävelkorvaa ja ryhmässä työskentelyn taitoja sekä nautitaan iloisesta itseilmaisusta laulujen ja erilaisten leikkien kautta. Toivomme, että lapsen lisäksi harjoitukseen osallistuu lapselle turvallinen täysi-ikäinen aikuinen (syynä turvallisuus- ja vastuuasiat). Ilmoittauduthan etukäteen sähköpostitse: vuoksen.neiet@gmail.com. Pienten ryhmään ei ole pääsykoetta ja siihen voi tulla milloin vain lukuvuoden aikana. Superherkut on kuuluu valtakunnalliseen MunKuoro-perheeseen. Lue lisää täältä

Vuoksen Neiet -lapsi- ja nuorisokuoroon otetaan ympäri vuoden uusia 4– n. 20 -vuotiaita laulajia. Paras harrastuksen aloitusaika on uuden laulukauden alku syksyllä tai vuoden vaihteessa, mutta keskellä lukukauttakin voi tulla mukaan. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan kuoroharrastukseen. Voit halutessasi ilmoittaa tulostasi etukäteen sähköpostilla: vuoksen.neiet@gmail.com. Kuoronjohtaja kertoo mielellään sähköpostitse myös lisää harrastuksesta. Tietoa löydät myös näiltä sivuilta seuraavilta välilehdiltä.

Vuoksen Neiet harjoittelee torstaisin seuraavasti:

4-6 -vuotiaiden ryhmä "Superherkut" 

klo 16.05-16.40 (alk. 17.8.)

1.-5.-luokkalaiset "Tytsyt" 

klo 17.00-18.30 (alk. 17.8.)

6. -luokkalaiset ja tätä vanhemmat "Neijot" 

klo 17.45-19.15 (alk. 17.8.)

HUOM! Lukukauden edetessä aikatauluihin voi tulla pieniä muutoksia. Muutokset merkitään kalenterisivulle. 

Koulujen loma-aikoina harjoituksia ei pidetä.


Vuoksen Neiet sai Imatran Impien kanssa olla jouluna 2023 mukana tässä hienossa Osmo's Cosmos -yhtyeen projektissa. Kiitos yhteistyöstä! 

Throw Catch / Sun mun -musiikkivideo julkaistiin koronakeväänä 2021. Vuoksen Neiet -kuoron logon suunnitteli Attila Szabó Unkarista keväällä 2021.

Vuoksen Neiet -kuoron ja Imatran Impien yhteinen Karjalan kunnailla -musiikkivideo koronakeväältä 2021:

Vuoksen Neiet -kuoron ensimmäinen virtuaalikuorovideo keväältä 2020. Mukana oli noin puolet tuon kevään kuorolaisista. Tämä video pääsi mukaan Alfa-tv:n koronaohjelmaan.