Vuoksen Kaiku 

Tervetuloa tutustumaan toimintaan! 

Kevätkausi jatkuu toukokuun loppupuolelle saakka. 

Kuoroon voi tulla tutustumaan milloin vain. 

Koko kevään kalenterin löydät kalenterisivulta. Muutokset ovat mahdollisia.

Lapsi- ja nuorisokuoro Vuoksen Kaiku (entiseltä nimeltään Vuoksen Neiet) harjoittelee Mansikkalan koulukeskuksessa musiikkiluokassa C123 (os. Koulukatu 2, 55100 Imatra). Sisäänkäynti on Koulukadun puolelta pääovista. Koulu on kengätön.

Kuorotoimintaa on tarjolla kolmelle eri ikäryhmälle. 

Ryhmät ovat: 

4–6 -vuotiaiden Superherkut

7–11-vuotiaiden Tytsyt  -> nimi vaihtuu pian

ja yli 12-vuotiaiden Neijot -> nimi vaihtuu pian 

Superherkut on 4–6 -vuotiaille, laulamisesta innostuneille lapsille tarkoitettu kuorokerhoryhmä. Ryhmä harjoittelee viikoittain reilut puoli tuntia kerrallaan.  Pienten ryhmässä harjoitellaan kuoroharrastukseen liittyviä perustaitoja: leikitään äänellä, kehitetään sävelkorvaa ja ryhmässä työskentelyn taitoja sekä nautitaan iloisesta itseilmaisusta laulujen ja erilaisten leikkien kautta. Toivomme, että lapsen lisäksi harjoitukseen osallistuu lapselle turvallinen täysi-ikäinen aikuinen (syynä turvallisuus- ja vastuuasiat). Ilmoittauduthan etukäteen sähköpostitse: vuoksen.neiet@gmail.com. Pienten ryhmään ei ole pääsykoetta ja siihen voi tulla milloin vain lukuvuoden aikana. Superherkut kuuluu valtakunnalliseen MunKuoro-perheeseen. Lue lisää täältä

Alakoululaisille suunnatussa Tytsyt-ryhmässä harjoitellaan kuorolaulun perustaitoja: opetellaan monipuolisia lauluja, harjoitellaan stemmalaulua, leikitään äänellä ja rytmeillä. Välillä soitetaan myös soittimia "välipalana". Tytsyt ja yli 12-vuotiaista koostuva Neijot harjoittelevat viikoittain osin yhdessä, osin erikseen.  Superherkut esiintyy usein vanhempien kuorolaisten kanssa. Vuoksen Kaiku -lapsi- ja nuorisokuoroon otetaan ympäri vuoden uusia 4– n. 20 -vuotiaita laulajia. Paras harrastuksen aloitusaika on uuden laulukauden alku syksyllä tai vuoden alussa, mutta keskellä lukukauttakin voi tulla mukaan. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan kuoroharrastukseen. Voit halutessasi ilmoittaa tulostasi etukäteen sähköpostilla: vuoksen.neiet@gmail.com. Kuoronjohtaja kertoo mielellään sähköpostitse myös lisää harrastuksesta. Tietoa löydät myös näiltä sivuilta seuraavilta välilehdiltä.

Vuoksen Kaiku harjoittelee torstaisin (alk. 11.1.) seuraavasti:

4-6 -vuotiaiden ryhmä "Superherkut" 

klo 16.05–16.40 

1.-5.-luokkalaiset "Tytsyt" 

klo 17.00–18.30

6. -luokkalaiset ja tätä vanhemmat "Neijot" 

klo 17.45–19.15 

HUOM! Lukukauden edetessä aikatauluihin voi tulla pieniä muutoksia. Muutokset merkitään kalenterisivulle. 

Koulujen loma-aikoina harjoituksia ei pidetä.


Vuoksen Neiet sai Imatran Impien kanssa olla jouluna 2023 mukana tässä hienossa Osmo's Cosmos -yhtyeen projektissa. Kiitos yhteistyöstä! 

Throw Catch / Sun mun -musiikkivideo julkaistiin koronakeväänä 2021. Vuoksen Neiet -kuoron logon suunnitteli Attila Szabó Unkarista keväällä 2021.

Vuoksen Neiet -kuoron ja Imatran Impien yhteinen Karjalan kunnailla -musiikkivideo koronakeväältä 2021:

Vuoksen Neiet -kuoron ensimmäinen virtuaalikuorovideo keväältä 2020. Mukana oli noin puolet tuon kevään kuorolaisista. Tämä video pääsi mukaan Alfa-tv:n koronaohjelmaan.