Vodoinstalater iz Osijeka

Kontaktirajte nas na novoj web stranici:

Vodoinstalater za vas

Svi trebaju vodoinstalatera kad-tad. Nerijetko u kućanstvima, ali i poslovnim prostorima, dođe do kvara na bojleru, slavini, radijatoru, sanitarijama ili stradaju cijevi. Panična potraga za dobrim majstorom je gotova, naš servis sada je svima na raspolaganju za sve vodoinstalaterske radove.

Vodoinstalater Osijek građanima Osijeka i okolice te cijele županije omogućuje brzu reakciju i kvalitetnu vodoinstalatersku uslugu. U dosadašnjih više od 20 godina rada obavili smo na tisuće radova i intervencija i stekli jednako toliko zadovoljnih klijenata. Upravo nas oni najviše preporučuju i preko njih uspostavljamo suradnju s novim klijentima i rješavamo njihove probleme s vodom i vodnim instalacijama.

Naš tim čine vodoinstalateri s bogatim iskustvom, velikim znanjem i profesionalnom opremom, spremni reagirati kad god je to našim klijentima potrebno. U hitnim situacijama dostupni smo i izvan radnog vremena, u razdoblju 0-24 h, čime našim klijentima pružamo miran san i sigurnost. Problemi s vodom mogu se dogoditi bilo kada, bilo kome. Najčešće je to neočekivano i nikad, zapravo, nije dobar trenutak da vam procuri bojler, pukne cijev ili se zaštopa wc školjka. Dobra vijest je da se svi ti problemi mogu riješiti, a neki se pravovremenim reakcijama mogu i spriječiti.O nama

Grad Osijek i okolica područje su koje poznajemo kao svoj džep, kao i vodovodne prilike u pojedinim dijelovima grada, ali i šire, što je vrlo bitno jer može utjecati na kvalitetu obavljenog rada. U našem gradu prepoznati smo kao vrhunski majstori koji posao obavljaju kvalitetno i profesionalno te brzo, koliko je to moguće, a da pritom ne pati kvaliteta.

Teško da se može dogoditi problem ili kvar s kojim se u dosadašnjem radu nismo suočili i koji nismo mogli riješiti. Vodoinstalaterski popravci svih vrsta i obujma poznat su nam teren i spremni smo uskočiti u svakoj nepredviđenoj situaciji s vodom u kojoj se nađete.

Naše cijene prilagođene su uvjetima i tržištu na kojem se mi i naši klijenti nalazimo. Cijenu rada određujemo nakon što „snimimo“ situaciju. Nisu svi kvarovi iste kompleksnosti i obujma, stoga je najbolje na licu mjesta utvrditi što treba uraditi te dogovoriti samu cijenu usluge. Ipak, jedno je sigurno – naše cijene poštene su, fer i korektne, u što su se naši zadovoljni klijenti puno puta dosad uvjerili.

Jedna od najčešćih usluga koje obavljamo jest odštopavanje odvoda. Zaštopan odvod remeti nam svakodnevni život i onemogućuje nam potpuno svakodnevno funkcioniranje. Ipak, to je problem koji se može brzo i kvalitetno otkloniti, što smo nebrojeno puta i dokazali našim klijentima, omogućivši im potpunu protočnost cijevi i nesmetano korištenje kuhinjskih i kupaonskih sanitarija.

Montaža sanitarija također je tražena usluga i u tome smo također vrlo iskusni. Vaša kuhinja ili kupaonica u rukama pravih majstora, a mi to jesmo, mogu postati prava remek djela u kojima ćete ugodno boraviti prema potrebi.

Uz navedeno, radimo i brojne druge usluge iz sfere vodoinstalaterske struke. Što god vam zatreba, smatrajte da nas možete pozvati bez zadrške, a mi ćemo nastojati u što kraćem roku doći, procijeniti situaciju te brzo, kvalitetno i pouzdano riješiti vaš problem.

Ulažemo u alate i tehnologije kako bi smo vam bili još dostupniji.

Popis naših vodoinstalaterskih usluga