Osnovna škola Veliki Bukovec

Dragi roditelji i učenici,

svoj ured odlučile smo preseliti u ovaj virtualni kutak. Ovdje ćete moći pronaći različite savjete, prijedloge aktivnosti, zanimljive članke i ideje kako kvalitetno provesti vrijeme kod kuće te se uspješnije nositi sa svim trenutnim izazovima.

Kako bismo uspjeli ostati pozitivni, korisno je da jedni druge saslušamo i iskažemo razumijevanje. Vjerujemo da vam svojim savjetima možemo pomoći, ali isto tako, i vi možete pomoći nama svojim prijedlozima.

Ukoliko će vam biti potreban savjet, podrška ili informacija, možete nam se direktno obratiti. Naši podaci nalaze se na kartici Kontakti.

Veselimo se zajedničkom druženju i suradnji!

S poštovanjem,

​stručna služba Osnovne škole Veliki Bukovec

Kutak za učenike

Kutak za roditelje

Razni edukativni materijali, sadržaji i prijedlozi aktivnosti za učenike

Edukativni sadržaji za djecu predškolskog i školskog uzrasta

Sadržaji i navedene metode na ovim stranicama koriste se najviše u radu s djecom s poteškoćama u razvoju (globalno čitanje, igre s olovkom, radni listovi, vježbe prstićima – za razvoj fine motorike i govora…).


Radni materijali za rano poticanje intelektualnog razvoja

Stranica je puna kreativnih ideja, interaktivnih igrica i radnih listića za hrvatski jezik, matematiku i vjeronauk.

“Terapeut u kući” je portal na kojem se nalaze stručni članci i ideje za aktivnosti za poboljšanje funkcije fine i grube motorike, logičke i kreativne aktivnosti, materijali za vježbe grafomotorike, dječji događaji, zdravi recepti i još puno toga.

Portal je nastao 2015. godine, a glavna misija mu je educirati sve roditelje i sve koji rade s djecom kako na što jednostavniji način omogućiti djeci zdravo, sretno i uspješno djetinjstvo.Novi radni listovi za predškolarce i učenike 1. razreda.