Heli-One (Norway) Velferdsforening

Trekning Vinter 23-24 Norge og Gran Canaria sommer 24.

Trekningene åpner for bestilling 1. Juni. Søknadsfrist er 3.09 med trekning Mandag 4.09.
Dette er første trekningen som blir kjørt med Vipps. Husk å betale eller avbestille innen fristen på 28 dager ellers vil du måtte betale uansett. 

North Sea Lounge tilbud med Avionorkort.
Vi minner om at om du ønsker å bruker North Sea Lounge  på Stavanger lufthavn så får du tillgang til sterkt rabbatert pris ved å vise Avionorkortet. Det koster 150 kr pr person (vanlig pris 350). Du kan ha med 2 gjester som får denne prisen. Inkluderer blant annet gratis mat og drikke (øl, vin mineralvann). Ukjent hvor mye mat de har men meld gjerne tilbake om dette slik at vi kan oppdatere informsjon.
se: https://avinor.no/en/airport/stavanger-airport/plan-your-trip/business-lounge/ for mer info om loungen. 

Du kan nå betale med vipps for Velferdens tjenester og tilbud. Vipps vil blant annet erstatte fakturabetaling for hytter, Vipps vil også erstatte kortautomaten på Foreningskontoret. I hytteprogrammet vil overgangen medføre at vi slipper mye jobb med å sjekke betalinger, sette tilldeling til betalt, slette tilldelinger som ikke er betalt etc. Alt dette har vært manuellt arbeid. Med Vipps vil oppdatering skje automatisk i Cabinweb. Positivt for dere er at du blant annet kan penger tilbake selv om du avbestiller etter fristen. Det betinger at noen bestiller hele eller deler av den tilldelingen du har avbestillt. Du vil da få tilbakebetalt for tillsvarende det som er booket av andre fratrukket gebyr på ca 4%. På tilldeling ved trekning vil man fremdeles få ca 4 ukers betalingsfrist. Ved direktebestilling må man betale umiddelbart, men man vil ha en frist for avbestilling. Holder du fristen vil du få tilbakebetaling. Vipps betaling ble startet opp nå før vi la ut for direkte bestilling.

TILHENGER KURS BE
Velferden jobber nå med å få på plass tilhenger kurs. 

Vi har nå vært i kontakt med kjøreskolene og jobber nå med å forhandle med de som har hatt beste tilbud. Kurset vi snakker om er tilhenger klasse BE. 

Prøver å få til en så god pris som mulig slik at prisen for den ansatte da vil ligge på rundt +- 4000kr, men dette vil selvsagt være avhengig av antall deltagere.  

Ønsker derfor å lufte interessen til dere i Heli-One, for å på hvor mange som kan tenke seg å ta tilhenger lappen. Det for å kunne få et mer nøyaktig tilbud.

Vi kommer tilbake til dere så fort vi har dette på plass. 

Dere sender mail tilbake til velferden@heli-one.com dersom du ønsker å delta og merk da med «Tilhenger» i emne boksen. 

Hva er klasse BE?

Skal du kjøre bil og henger med tillat totalvekt over 3500kg trenger man førerkort i kl B 96(4250 kg )Eller BE. Denne klassen gir rett til å føre vogntog(totalvekt) bil+henger over 3500 kg og inntil 7000kg. For å få dette førerkortet må det gjennomføres 7 timers obligatorisk opplæring på trafikkskolen, samt oppkjøring hos biltilsynet.Leilighet i Alicante- Spania for sesongen 23 (juni-september) 6 sengeplasser, rett ved stranda og kort vei til sentrum. se cabinweb for mer info. 

Trekning hytter sommer 23 (Puerto Rico vinter 23-24)

 

Da kan det snart søkes på alle hytter i velferden samt Personelklubben for sommeren, og GC vinteren. Mail kommer når det er lagt ut.
søknadsfrist 5.februar 2023. Trekning 6.februar. 


Refusjon for Trening Øker.

Styret har vedtatt å heve refusjon for de som kan dokumentere 40 treninger i løpet av 2022. Ny refusjon er 2500,- se under Trening for mer info.
Edit: det ser ut som dette tilbudet utgår for 2023 da det er stillt spørsmål om vi kan gjøre dette innenfor gjeldende skatteregler.

Hytte Fidjeland.

Mange har sikkert fått med seg at vi i utgangspunktet hadde mistet hytta i Sirdal pga salg. Vi var i forhandlinger om ny hytte annet sted og mer usentralt, i Sirdal var det på den tiden ekstremt vanskelig å finne noe. Det var derfor med glede vi i grevens tid fikk henvendelse fra ny eier på fidjelandshytta. Ny eier er ingen ringere enn nærmeste nabo. Han ønsker å leie ut videre slik at vi er sikret denne i flere år til.

Info vedrørende aktiviteter bedriftsidrettslag:

De siste årene har det vært lav aktivitet i CHC HS og H1 Bedriftsidrettslag. 

Personellklubben har nå fått med flere ansatte som ønsker å bidra til økt aktivitet og nå søker vi kollegaer som har lyst å møtes utenfor jobben for litt aktivitet. 

Se oversikten under og ta kontakt med gruppeleder innen 7. november hvis noe er av interesse. 

 

Mvh

Roy Harbak

Leder Personellklubben 

 

SKYTING 

 

Er du interessert i å være med på bedriftsskyting?

Det blir arrangert 7 stevner i løpet av sesongen.

 

Alle stevnene blir arrangert på Stavanger Pistolklubbs baner. 

Miniatyrgevær kaliber 22 eller Luftgevær (gevær kan lånes på banen)

 

NB! Påmeldingsfristen er snarest!

 

Ta kontakt med Peter på mail: Peter.Sitarz@heli-one.com

 

 VOLLEYBALL 

 

Er du interessert i å være med på bedriftsvolleyball?

 

Ta kontakt med Shawn på mail: Shawn.sandberg@heli-one.com

 

 GOLF

 

Er du interessert i å være med i en evt. golf-gruppe her i bedriften?

 

Vi begynne med å lodde interessen først, deretter ser vi på tilbudet vi får fra Sola Golfklubb, samt hva bedriften evt. kan være med å sponse og hvor mye hver enkelt må betale selv.

 

Ta kontakt med Rune på mail: Rune.Nicolaisen@heli-one.com

 

 FOTBALL

 

Er du interessert i å være med på bedriftsfotball?

 

For å komme i gang er planen å få til en trening i uken, så ta det derfra med eventuelt flere treninger og/eller påmelding til turneringer.

 

Ta kontakt med Niklas på mail: Niklas.Svendsen@heli-one.com

 

 DISCGOLF 

 

Vi lufter interessen for et bedriftsidrettslag i discgolf.

Målet er å få til noen faste dager i måneden dere kan møtes å kaste litt og kanskje sette opp noen interne turneringer i bedriftene. Er det noen som har spilt endel fra før og ønsker å spille litt mer profesjonelt er målet å få spilt diverse turneringer som et CHC/Heli-One Team.

 

Ta kontakt med Oskar på mail: oskar.hopstad@heli-one.com

 

 INNEBANDY 

 

Er du interessert i å spille innebandy?

 

Innebandy er en sport som passer for alle uansett fysisk form og nivå.

 

Ta kontakt med Elisabeth på mail: Elisabeth.Kummeneje@chcheli.com