Valkolan Kyläyhdistys

tervetuloa

kotisivuillemme !


Tältä sivustolta löydät tietoa Valkolan kyläyhdistyksen toiminnasta, ajankohtaisista tapahtumista, Valkolan kylästä , kyläyhdistyksen yhteyshenkilöiden tiedot sekä yhteydenotto lomakkeen.

Löydät myös valokuvia jo menneistä tapahtumista KUVIA-välilehdeltä.

PALVELUT-välilehdeltä löytyy kylään liittyviä sekalaisia ja hyödyllisiä linkkejä kylän yrityksistä, yhdistyksistä, palveluntarjoajista, yms.

ILMOITUKSET! välilehdelle voit ilmoittaa laitettavaksi kaikki kylää koskevat ajankohtaiset asiat:

Jos sinulla on tiedossa asia: ilmoitus, tapahtuma, työpaikka, haet apua,.. yms. minkä tahdot kyläläisten tietoon, ilmoita siitä Yhteydenotto lomakkeella tai sähköpostilla: kylayhdistys.valkola@gmail.com


Kyläyhdistyksellä on myös facebook sivut jotka löytyy alla olevasta linkistä. Napsauta alleviivattua tekstiä niin pääset facebook sivuillemme

VALKOLAN KYLÄYHDISTYS/FACEBOOK (ei vaadi kirjautumista).


Valkolan kyläyhdistyksen henkiinherätyskokous oli 7.10.2015 ja siitä lähtien yhdistys on toiminut aktiivisesti.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaamme niin

ota yhteyttä yhteyshenkilöihimme, jätä viestiä tai tule keskustelemaan asiasta jossain tilaisuudessamme.

Otamme mielellämme mukaan uusia aktiivisia toimijoita.

TERVETULOA! :)HUOMIOITHAN että Kyläyhdistyksen tapahtumissa voidaan ottaa valokuvia, osallistumalla yleiseen tapahtumaan annat samalla luvan julkaista siellä otetun kuvasi. Kuvia ei luovuteta eteenpäin.

Kyläyhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja talkoisiin osallistuminen on toistaiseksi osallistujan omalla vastuulla, yhdistyksellä ei ole vakuutusta.Jos sivustoilla on väärää tietoa, Sinulla on muokkaus/lisäys vinkkejä tai muuta huomautettavaa otathan yhteyttä. :)

Sähköpostilla: kylayhdistys.valkola@gmail.com tai yhteydenotto lomakkeella.