TOIMISTO SULJETTU 23.6 - 5.8.2022.

YHDISTYS TOIVOTTAA KAIKILLE JÄSENILLE AURINKOISTA KESÄÄ!

Invalidiliiton visio on yhdenvertainen ja esteetön Suomi. Turun Seudun Invalidit ry on vammaisjärjestö vailla vertaa. Yhdistyksemme on toiminut fyysisesti vammaisten ihmisten asialla jo vuodesta 1937. Yhdistyksemme jäsenmäärä vuonna 2021 lopussa 479 henkilöä.

Olemme Invalidiliiton jäsenyhdistys. Tarjoamme vaikutuskanavan, virikkeitä ja toimintamahdollisuuksia jäsenille ja muille vammaisasioista kiinnostuneille. Edistämme vammaisten oikeuksia yhteistyössä muiden vammaisjärjestöjen ja toimijoiden kanssa.

Neuvontaa ja vaikuttamista. Toimistossa jäseniä neuvotaan ja palvellaan kaikissa vammaisuuteen liittyvissä asioissa. Meidät tavoittaa toimistolta puhelimitse tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00 - 14.00, sekä sähköpostitse toimisto@turunseuduninvalidit.fi. Jäsenten käytettävissä on myös Invalidiliiton ilmainen puhelinpalvelu puh: 0200 1234 torstaisin klo 13.00 - 17.00.

Koulutusta ja infoa. Omassa yhdistyksessämme tarjoamme informaatiota ajankohtaisista asioista järjestämällä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia. Lisäksi järjestämme jäsenillemme erilaisia kursseja. Jäsenillä on mahdollisuus osallistua myös Invalidiliiton järjestämiin kursseihin ja seminaareihin.

Jäsenyhdistysedut. Turun Seudun Invalidit ry omistaa Kaarinan Kuusistossa kesänviettopaikan. Kesäkodilla on jäsenten vuokramökkejä sekä asuntovaunupaikkoja vuosivuokralla. Mökki ja asuntovaunupaikkatiedustelut puh: 044 985 9085 tai toimisto@turunseuduninvalidit.fi. Jäsenenä saat Invalidiliiton tarjoamat edut mm. kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvän Invalidiliiton IT-lehden. Liiton edut löytyvät www.invalidiliitto.fi.

Turun Seudun Invalidit ry omistaa vuokrakerrostalon osoitteessa Asesepänkatu 1 Turku. Samassa osoitteessa sijaitsee myös yhdistyksen toimisto. Toimiston yhteydessä on kokous- ja saunatilat joita vuokraamme jäsenille ja ulkopuolisille ma-to ja la-su. Kokoustilan voi vuokrata kokopäiväksi hintaan 130,00€. Kokoustilan voi varata myös osan päivää hintaan 100,00€/4 h. Kokoustila ja saunan hinta on 200,00€. Vuokraan sisältyy keittiön ja astioiden käyttö. Vuokraajan on huolehdittava tilojen siisteydestä. Laiminlyönnistä veloitamme ylimääräisen korvauksen. Huom! Jäsenet saavat 30%:n alennuksen vuokrahinnasta. Lisätiedustelut toimistolta ti ja ke klo 9-14 puh: 044 985 9085 tai toimisto@turunseuduninvalidit.fi