Kurssi / harjoittelumaksut

Kotisivut uusittu, näitä sivuja ei enään päivitetä.

Uusille sivuille:

Jos kaikesta huolimatta päädyt takaisin tälle sivustolle tyhjennä selaimesi selainhistoria.

Terveisin: Eija Makslahti / ylläpito (at) tornionkennelkerho.net

Kurssi/harjoittelumaksut

Koulutusohjaajat >>

Kurssi / harjoittelumaksut maksetaan tilille:

Säästöpankki Optia 460000-1289631

IBAN: FI74 4600 0010 2896 31 BIC: ITELFIHH

---------------------------------

Smartum , ePassi ja Ticket Duo

Voit hyödyntää Smartum (kulttuuri/liikunta setelit, mobiilimaksu) , ePassi (mobiilimaksu) ja Ticket Duo (setelit, mobiilimaksu, ei sirukortti toistaiseksi) työnantajaetuitasi kaikkiin TorKK:n järjestämiin agilityn kisa- harjoittelu- ja koulutusmaksuihin.

Muistathan, että kysymyksessä on henkilökohtainen veroetu. Sillä ei siis voi verottajan ohjeen mukaan maksaa muiden kuin käyttäjän itsensä ostamien palveluiden maksuja.

---------------------------------

Harjoittelumaksut kausi 2017- 2018 (1.8.2017-31.7.2018), voidaan maksaa kerralla tai kolmena peräkkaisenä kuukautena . Kesken treenikauden aloittavat voivat maksaa harjoittelumaksun kolmena perättäisenä kuukautena jos maksu on yli 100 €.

Kaikki viikottaisiin koulutusryhmiin osallistuvat maksavat harjoittelumaksun sekä hankkivat avainfleksin>>. Harjoittelu/käyttömaksu oikeuttaa myös hallin / kentän käyttöön vapaavuoroilla.

HUOM! Kuukausimaksuista maksetaan vain toisen jaoksen maksun, toko/rallytokoa harjoittelevat spk-jaoksen, agilityä harjoittelevat agijaoksen. Jos harjoittelet esim sekä tokoa että agilityä maksat agijaoksen harjoittelumaksun.

Harjoittelumaksu maksetaan aina kauden loppuun (31.7.2018 ) asti harjoittelun aloittamiskuukaudesta lähtien. Harjoittelumaksua ei voi maksaa kuukausi kerrallaan. Harjoittelumaksua ei palauteta vaikka harjoittelu keskeytyisi treenikaudella.

Avainfleksimen toiminnan varmistamiseksi lähetä kuittikopio maksamastasi harjoittelumaksusta: avainvastaava (at) tornionkennelkerho.net

HUOM! Tornion Kennelkerho ei vakuuta jäseniään ja harrastajiaan tapaturmien varalta, joten jokainen harrastaja tai alaikäisen harrastajan huoltaja on itse vastuussa siitä, että harrastajalla on asianmukainen ja kattava vakuutus harrastamiinsa koiraurheilulajeihin.

Tiedoksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta (.pdf) >>

---------------------------------

HARJOITTELUMAKSUT

SPK-jaoksessa treenaavat: 300 € / treenikausi, 25 €/kk, kesken treenikauden aloittaville.

Agilityjaoksessa treenaavat: 360 € /treenikausi (sis. estemaksun 60 €), 30 €/kk, kesken treenikauden aloittaville.

Nuorisomaksu alle 16v: 120 €/kausi, 10 €/kk, kesken treenikauden aloittaville.

Toinen paikka ohjatussa ryhmässä 15 € (koko kausi)

---------------------------------

KURSSIMAKSUT (tapakasvatuskurssi, agilityn valmentava-, alkeis- ja jatkokurssi, oloneuvos, tokon alkeet, rally-tokon alkeet)

Uudet jäsenet: 120 €, sis. jäsenmaksun (koko kuluvalle vuodelle), kurssin koulutusmaksun sekä harjoittelumaksun kurssin ajalta.

Jäsenet, ei voimassa olevaa harjoittelumaksua: 80 € sis kurssin koulutusmaksun ja harjoittelumaksun kurssin ajalta.

Jäsenet, voimassa oleva harjoittelumaksu: 50 € sis kurssin koulutusmaksun.

Koulutusohjaajat: 30 €.

---------------------------------

NÄYTTELYHARJOITUKSET

Ilmainen Torkk:n jäsenille joilla hallin harjoittelumaksu maksettuna sekä tapakasvatus/oloneuvos/rally-tokon alkeet/tokon alkeet /agilityn valmistava/alkeis/jatkokurssilaisille, muut 5 €/kerta. Maksetaan Torkk:n tilille. Kertamaksusta kuitti mukaan harjoituksiin.