Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

#Huiskamerconcert1

Volgende huiskamerconcerten zijn gepland op 28 maart en 25 april. Wil je ons thuis ook ontvangen? Mail dan naar thelements@gmail.com

Drummer gezocht

We zijn op zoek naar een drummer die onze groep wilt komen versterken. We repeteren op donderdag of vrijdag. Concrete repetitiedata worden op voorhand met alle groepsleden besproken. Wie interesse heeft mag mailen naar thelements@gmail.com

VAARWEL BEATRIJS EN BRAM, WELKOM HANNE

Met spijt in ons hart kondigen we aan dat onze drummer Bram en onze violiste Beatrijs stoppen bij 'the elements'. Elk met hun eigen redenen zeiden ze de afgelopen maanden vaarwel aan the elements. We moeten jullie niet uitleggen hoe zwaar hun beslissing ons valt, maar uiteraard begrijpen we deze beslissing wel.


Toch is het niet alleen kommer en kwel geweest de afgelopen maanden. Zo mochten we een nieuw groepslid verwelkomen. Hanne De Blick is onze nieuwe violiste. Welkom Hanne!


STEUN THE ELEMENTS

Doe de aankopen op een webshop via deze trooperlink en zorg ervoor dat wij een klein bedrag krijgen, zonder dat jij er meer voor moet betalen. Surf je met google chrome of firefox, dan is het zeker een aanrader om de trooper-bot te installeren. Deze meldt steeds of de website meedoet met trooper of niet (coolblue doet ook mee, maar daar werkt de robot niet bij.)

Zo kunnen wij investeren in onze muziekinstallatie en onze instrumenten.

Hier is de trooper-link.